Roxana Ciuhulescu, veşti proaste din partea medicilor, după întoarcerea de la Survivior. Ce diagnostic a primit

Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu a petrecut mai puțin de o săptămână în competiția Survivior. Din cauza unor probleme medicale, vedeta a fost nevoită să renunțe la joc și să revină în România. Întoarsă acasă, nu a primit vești bune din partea medicilor!

Roxana Ciuhulescu se confruntă cu probleme de sănătate după întoarcerea de la Survivior
Roxana Ciuhulescu se confruntă cu probleme de sănătate după întoarcerea de la Survivior

Roxana Ciuhulescu și-a încheiat repede parcursul la Survivior. Din cauza unor proleme de sănătate, fosta prezentatoare a părăsit competiția mai repede decât și-ar fi dorit. Ajunsă în România s-a dus la medic pentru a afla cu exactitate care este motivul pentru care nu se simte tocmai bine. 

Roxana a ajuns cu Salvarea la spital în Republica Dominicană, medicii i-au extras lichid din genunchi și i-au recomandat să facă un set de investigații amănunțite.

Se pare că Roxana nu poate păși, are dureri atunci când atinge solul și ar putea fi suspectă chiar și de o ruptură de menisc, conform celor de la Playtech.ro. Pentru a afla cu exactiate sursa durerilor cu care se confruntă Roxana, fosta sportivă va trebui să facă un RMN. 

Are nevoie de RMN. Asigurarea medicală ar trebui să-i acopere toate cheltuielile, inclusiv dacă va fi nevoie de operație.”, a declarat o persoană apropiată acesteia.

După ce investigațiile vor fi făcute, iar Roxana se va simți din nou bine, cu siguranță va reveni la locul de muncă. Roxana este consilier al ministrului Sporturilor și și-a suspendat contractul pentru a putea participa la aventura din Republica Dominicană care, însă, s-a încheiat foarte devreme pentru ea. 

Roxana Ciuhulescu, la perfuzii după întoarcerea din Republica Dominicană 

Săptămâna din Republica Dominicană a afectat destul de mult pe Roxana. După întoarcerea în România, fosta sportivă a decis să apeleze și la un cocktail de vitamine administrat intravenos pentru a redobândi mai repede energia pe care a pierdut-o.

Nu a participat singură la procedeu, ci alături de Andreea Tonciu, recent eliminată la rândul ei din competiția Survior. Roxana a distribuit pe contul personal de Instagram un instantaneu din timpul tratamentului, iar fanii nu au întârziat să îi adreseze cele mai bune gânduri. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net