Roxana Ciuhulescu, escapadă romantică după eliminarea de la Survivor. ”Soțul m-a răpit”

Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu (43 de ani) pare să fi depășit momentele critice care au urmat după eliminarea de la Survivor România. Vedeta a ajuns acasă cu dureri, după numai o săptămână de competiție în Republica Dominicană, și a avut nevoie de investigații medicale amănunțite.

Roxana Ciuhulescu s-a răsfățat la piscina exterioară încălzită a hotelului
Roxana Ciuhulescu s-a răsfățat la piscina exterioară încălzită a hotelului

Acum însă Roxana se simte mult mai bine și încearcă să revină la viața ei normală, după dezamăgirea de a fi părăsit prematur o competiție pentru care se pregătise intens atât fizic, cât și mental. Și cum putea să-și încarce mai bine bateriile decât într-o escapadă la munte, mai întâi la Winter Rally Covasna, apoi la un hotel de patru stele din Predeal, doar cu soțul ei, pentru a reaprinde relația, după o perioadă atât de complicată și tensionată.

Liniște, aer curat și, mai ales o piscină exterioară încălzită, adică ingredientele perfecte pentru ca orice cuplu să se simtă răsfățat. Și așa se simt în aceste moment și Roxana și soțul ei, fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road, Silviu Bulugioiu.

Cei doi au ales un hotel de lux de pe Valea Prahovei, ca parte a unei promisiuni pe care și-au făcut-o acum ceva vreme, să plece undeva doar ei doi, fără copii. ”Ne-am promis nouă o vacanță în doi și iată că ne-am ținut de cuvânt. În sfârșit sejur în doi. Avem aici tot ce ne dorim pentru a ne relaxa și bucura de aceste momente rare, când suntem fără copii. Pentru că da, relațiile se mențin și cu escapade de câteva zile, petrecute la munte”, a scris Roxana pe Instagram.

”Este prima noastră vacanță în doi, după Survivor. De obicei, suntem însoțiți de copiii peste tot. De data aceasta soțul meu Silviu m-a răpit și  mi-a organizat o surpriză foarte frumoasă. M-a adus în Predeal la un resort superb, de lux, unde ne simțim minunat și ne bucurăm de un pahar de șampanie la piscina exterioară, de saună, salină, masaj, pentru că zona de spa a acestei locații este extrem de generoasă”, a dezvăluit Roxana pentru Click!

Această escapadă vine după ce Roxana și Silviu au fost la Winter Rally Covasna, la cea de-a 15-a ediție a evenimentului auto.  

Roxana Ciuhulescu a părăsit Survivor România după numai o săptămână

Pentru Roxana Ciuhulescu, participarea la Survivor România s-a încheiat cu o mare dezamăgire. Vedeta a ajuns la spital în Republica Dominicană, pentru că nu mai putea păși. Acolo, medicii i-au extras lichid din genunchi și i-au recomandat să facă un set de investigații amănunțite.

Se pare că problemele persistă și după întoarcerea acasă, pentru că Roxana a evitat să se aventureze pe pârtie în vacanța de la munte.

"Pentru că am probleme la picior, nu m-am aventurat pe pârtie, la zapadă, stau cuminte, mă relaxez pe deplin aici în cadrul hotelului. Am avut parte de un răsfăț culinar deosebit, cu preparate pregătite de un chef. Știți foarte bine cât de vitregiți am fost în Survivor unde am primit doar o lingură de orez. Surpriza soțului meu a fost foarte plăcută, a ales pe sufletul meu", a mai spus Roxana pentru Click!

Roxana Ciuhulescu, la a doua căsnicie

Roxana Ciuhulescu s-a măritat în toamna anului2018 cu fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road, Silviu Bulugioiu. În aceeași zi, vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă şi şi-a botezat băieţelul pe care îl are din relaţia cu Silviu.

Roxana se află la al doilea mariaj, după divorțul de Mihai Ivănescu, în 2017. Vedeta spune că trăiește o poveste de dragoste minunată, pe care nu o mai credea posibilă.

Eu nu ştiam că există asemenea bărbaţi, să se trezească noaptea să-i dea de mâncare copilului. Este adorabil şi mă bucur că mi-am întâlnit sufletul pereche. Silviu, dimineaţa, face micul dejun, îmi aduce flori, este atent, mă întreabă dacă sunt ok. Noaptea se trezeşte şi înveleşte cei doi copii. Eu nu eram obişnuită, doar eu făceam treaba asta. Are grijă de mine. Ştii cum este să stai să zaci într-o casă, să ai febră 40 grade şi să nu te bage nimeni în seampă şi să-ţi spună eventual că pleacă la tenis. Silviu nu se mişcă de lângă mine când sunt bolnavă”, a explicat Roxana Ciuhulescu la un moment dat în cadrul emisiunii Acces Direct.

Din primul mariaj, Roxana mai are o fată, pe Ana.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net