Ce soție frumoasă are Relu Pănescu, de la Survivor! Poze inedite de la nuntă

#Survivor România

Relu Pănescu, concurentul din echipa Războinicilor de la Survivor România, trece prin clipe grele în competiție, după ce a fost propus pentru exil. Izolat și fără mâncare, Războinicul cu siguranță își amintește acum de viața bună de acasă. Iată ce soție frumoasă are!

Ce soție frumoasă are Relu Pănescu, de la Survivor! Foto: Facebook
Ce soție frumoasă are Relu Pănescu, de la Survivor! Foto: Facebook

Relu Pănescu este cel mai în vârstă concurent de la Survivor România, însă nu a lăsat ca acest lucru să îi pună piedici în competiție. Relu trage tare pentru familia lui, mai ales că are acasă o soție frumoasă care îl așteaptă cu victoria!

Cum arată Cerasela, soția lui Relu Pănescu

Războinicul se mândrește și pe rețelele de socializare cu partenera lui, publicând mai multe imagini alături de aceasta. La o căutare mai amănunțită, am scos la iveală și albumul foto de la nunta lui cu Cerasela, femeia care îl face fericit. Imaginile de la nuntă sunt publicate încă din decembrie 2016. Relu Pănescu este și tatăl a două fete.

Dacă judecăm după imaginile de pe rețelele de socializare, relația celor doi pare desprinsă din filme. Nu există fotografie de la nuntă în care cuplul să nu zâmbească sau să nu-și arunce priviri romantice! Relu și Cerasela apar mereu îmbrățișați, sărutându-se sau dansând, semn că pictorialul de după nuntă a fost o plăcere pentru cei doi.

Imaginile de la nunta celor doi, „deliciu” pe internet

Cerasela a purtat o rochie albă, elegantă, cu decolteu în V, în timp ce pe Relu îl putem vedea așa cum nu a apărut niciodată la Survivor, în costum negru, asortat cu papion!

În cuplul lui Relu pare că domnește și umorul, cei doi soți organizând pictorialul de nuntă și pe un....șantier, lângă o casă în construcție. Aceștia s-au „dotat” la rândul lor cu ustensilele găsite în locația respectivă, Relu înarmându-se cu un ciocan, în timp ce soția lui „îl amenința” în zona părții intime cu un clește! Ulterior, tot într-o notă amuzantă, cei doi și-au pus și căști de protecție pe cap, iar Relu s-a cățărat pe o funie, semn că încă de pe atunci își testa abilitățile de Supraviețuitor!

Drama lui Relu Pănescu, de la Survivor România

Concurentul a dezvăluit recent că înainte de a pleca în Republica Dominicană pentru competiția Survivor, tatăl său a suferit un AVC.

Gândul îmi zboară către familie, pentru mine familia este cel mai important lucru din viață, alături de sănătate. Mă gândesc la fetele mele, la cea mică de trei și jumătate, cea mare de 18 ani și jumătate, la soția mea, la fratele meu, la nepotul meu, dar în momentul de față, cel mai mult, mă gândesc la tatăl meu, care înainte de plecare, cu câteva zile, a făcut un AVC”, povestea recent Relu, în cadrul emisiunii.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net