Ce planuri are Radu Itu după ce a părăsit Survivor România: ”Și oamenii puternici plâng”

Ultima actualizare:

Ultimul „Faimos” ieşit din competiţia „Survivor România” difuzată de Pro TV este pălărierul Radu Itu, un bărbat atletic, sportiv, care nu este la primul reality-show.

Radu Itu are multe planuri după ce a plecat din Republica Dominicană
Radu Itu are multe planuri după ce a plecat din Republica Dominicană

După ce şi-a încercat norocul la „Ninja Warrior” în 2018, la acelaşi post tv, şi-a dorit să mai experimenteze, de data asta la peste 8.000 de kilometri de casă. Click! îţi spune ce planuri are Itu şi cum a ajuns să confecţioneze pălării.

Săptămâna trecută, telespectatorii au stat să vadă cu sufletul la gură cine dintre cei trei concurenţi nominalizaţi pentru eliminare, Radu Itu, Otilia şi CRBL, va părăsi competiţia. Decizia a fost, cumva, de aşteptat: Radu, care a suferit o accidentare şi în ultima vreme nu a mai concurat pe trasee, a fost cel eliminat.

„Câteodată, şi oamenii puternici plâng. Dau jos pălăria şi vă respect pe toţi”, a fost prima reacţie a lui Radu Itu, care astăzi împlineşte 30 de ani, când a aflat că el va părăsi competiţia. Acesta a ajuns în ţară şi imediat ce a avut acces la reţelele sociale şi-a împărtăşit planurile cu prietenii virtuali.

„Pălăria «Survivor» este obiectul încărcat cu toate trăirile mele din cadrul acestei experienţe. M-am afirmat cu ea, a fost acolo cu mine, peste tot, doar noi ştim prin ce am trecut. Am experimentat viaţa unui om cu neajunsuri, am văzut cum este să nu ai ce mânca, unde dormi sau cu ce te spăla. Îmi doresc să scot la licitaţie această pălărie, iar cu suma strânsă, să merg personal să ajut oamenii chinuiţi din lipsa acestor lucruri de importanţă vitală!”, a scris el.

Cum a ajuns Radu Itu să facă pălării

Iar Click! va spune cum a ajuns bărbatul să facă pălării şi să-şi transforme pasiunea în afacere.

“Aveam o pasiune pentru pălării şi înainte. Mi-am spus că de ce să nu le fac eu dacă tot am învăţat chestia asta. Povestea pasiunii mele începe în felul următor. Am fost în Bali, am stat o perioadă de timp acolo. Eu am mers acolo să mă relaxez, să mă simt bine, să fac surf.

M-am tot plimbat, am explorat insula şi am dat de un meşter acolo. Avea în jur de 75-80 de ani, s-a uitat la mine şi mi-a zis: «Dacă tu crezi că îţi place chestia asta, apucă-te să faci pălării. Du-te la tine în ţară şi apucă-te de acest business că o să reuşeşti»”, spunea acesta într-un interviu, în urmă cu ceva vreme.

După ce a revenit în România, Radu a pus bazele unei afaceri de succes şi s-a angajat la cel mai mare meşter pălărier din Bucureşti, un domn în vârstă de 90 de ani, care l-a acceptat drept ucenic şi l-a învăţat arta realizării pălăriilor. În prezent, pălăriile sale pot costa şi 2000 de euro, iar Radu e extrem de mândru de creaţiile sale.

El e fondator al brandului „The Wild Hatter” (Pălărierul Sălbatic), iar de ani poartă mereu pălării, oriunde se duce.

Printre pasiunile lui Radu se mai numără scufundările, pe care le-a învăţat în Bali, dar şi bungee jumping, fotografie, natură etc. Zilnic merge la sala de fitness pentru a-şi defini corpul, mai ales că ani întregi a fost şi model. În plus, tânărul a jucat fotbal profesionist timp de 14 ani. Pe plan personal, Radu Itu are o relaţie cu Ana Capsali, designer, alături de care plănuieşte să îşi întemeieze o familie.

O săptămână plină de provocări

„Pălărierul” a părăsit competiţia, dar în junglă continuă lupta pentru marele premiu.

Faimoşii şi Războinicii vor avea parte de o săptămână inedită, cu probe dificile, dar şi cu „pedepse” pe Insula Exilului. Show-ul Pro TV, difuzat duminică, luni şi marţi este lider de audienţă.

cub radu itu png

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net