Ce iubită frumoasă are Radu Itu de la Survivor! Cu ce se ocupă partenera lui

Radu Itu, „pălărierul” de la Survivor România, a fost nominalizat spre eliminare în ediția de luni, 14 februarie, după ce Faimoșii au pierdut din nou jocul de imunitate în fața Războinicilor. Iată însă cine îl așteaptă acasă, dacă va ieși din concurs!

Cine e Ana Capsali, iubita lui Radu Itu de la Suvivor Foto: Instagram
Cine e Ana Capsali, iubita lui Radu Itu de la Suvivor Foto: Instagram

Radu Itu a fost nominalizat în urma votului colectiv al echipei sale, primid astfel cele mai multe propuneri spre eliminare. Colegii săi și-au motivat alegerea prin faptul că Radu a fost accidentat și astfel nu mai poate face față provocărilor de pe traseu.

Cine este iubita lui Radu Itu de la Survivor

Dacă el va fi cel care va ieși din competiție vom afla în ediția de marți, 15 februarie. Chiar și așa, pe Radu îl așteaptă acasă iubita lui, Ana Capsali, cei doi ducându-și deja probabil dorul. 

Iubita lui Radu Itu este pasionată de modă și și-a luat licența în Modă la UNArte în 2018, după trei ani de studiu în domeniu, aceasta mergând și în străinătate pentru visul ei. A mers cu programul Erasmus în Bologna, iar la absolvire, colecția ei a fost răsplătită cu titlul Best Young Designer. În 2019 a călătorit în Milano, acolo unde și-a continuat studiile cu un master.

Ana Capsali a fost încă de mică pasionată de modă și se pare că se dă în vânt și după pălăriile partenerului ei, însă cu siguranță nu așa a cucerit-o. Dacă e să judecăm după ce publică în mediul online, Radu pare un romantic, lăudându-se pe rețelele de socializare cu iubita lui. De curând, pe contul său de Instagram, în secțiunea Story, apare o imagine în care cei doi se uită pătrunzător unul în ochii celuilalt, gata să se sărute. 

Cei doi par să se înțeleagă de minune, ambii având spirit de artist. Aceștia au bifat multe vacanțe împreună, dându-se în vânt și după călătorii în doi, se pare. Cert este că dacă va ieși din concurs, Radu ar experimenta, cu siguranță, două stări: bucuria de a-și revedea iubita, dar și dezamăgirea că jocul nu a mai putut continua pentru el.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net