Cei trei concurenți care au fost nominalizați pentru eliminare la Survivor: «Am rămas surprins»

Ultima actualizare:

Un nou joc de imunitate s-a disputat între Faimoși și Războinici în seara de luni, 14 februarie. În urma rundelor care au desemnat câștigătorii, echipa pierzătoare a fost nevoită să propună trei concurenți către eliminare.

Cei trei concurenți care au fost nominalizați pentru eliminare la Survivor Foto: Captură Video
Cei trei concurenți care au fost nominalizați pentru eliminare la Survivor Foto: Captură Video

Deși abia au intrat noi concurenți în joc, atât în echipa Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor, eliminările continuă! În urma jocului de imunitate, echipa Faimoșilor a fost nevoită să își nominalizeze trei concurenți: unul prin votul general, iar ceilalți doi prin propunerea directă a celor doi care au obținut imunitate: unul din echipa băieților și celălalt din echipa fetelor.

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate

Scorul a fost strâns, Războinicii câștigând cu 10-9. Astfel, Faimoșii au intrat la consiliul de nominalizare. Înainte de asta însă, s-a organizat jocul de colanelor de imunitate individuală, cei care le-au obținut neputând fi nominalizați să plece acasă.

Faimoșii au fost nemulțumiți de reacția Războinicilor, care le-au făcut în ciudă după ce au câștigat meciul. „Se bucură că unul din nou pleacă acasă”, a spus Emil Rengle. Războinicii au primit orez, ulei și cartofi, după ce au câștigat imunitatea.

Laura Giurcanu a primit colanul de imunitate individuală, după ce Otilia a pierdut proba, ele fiind singurele fete rămase în probă, la final. La băieți, lupta s-a dat la final între Cătălin Smărăndescu și Emil Rengle, iar câștigător a fost Rengle. De asemenea, și Natala Duminică și Marian Drăgulescu, noii concurenți, au imunitate deoarece abia au intrat în competiție.

Cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare la Survivor

Concurenții fără imunitate l-au votat în mod colectiv pe Radu Itu, acesta fiind prima propunere. Au urmat să nominalizeze și posesorii colanelor de imunitate individuală. Laura a votat-o din nou pe Otilia. Emil Rengle l-a nominalizat pe CRBL.

Numele celui eliminat va fi aflat în ediția din ziua următoare, marți, 15 februarie. Pentru a susține concurentul favorit, telespectatorii pot vota la numărul 1264, cu numele favoritului pe care doresc să îl salveze de la eliminare. 

Nu mă așteptam la așa ceva sub nicio formă. Am rămas surpins. Nu înțeleg. Nu sunt de acord cu Emil, nu pot să fiu, mai ales venind din gura lui”, a spus CRBL. Otilia s-a emoționat și a vorbit cu lacrimi în ochi. „Așa sunt eu, mai bolnăvicioasă. Am adus de multe ori puncte. Sunt mai sensibilă. Condițiile au fost foarte grele aici”, a spus ea.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net