Cum se comportă Cătălin Zmărăndescu în rolul de tată: «Sentimentele sunt diferite, fiecare moment este altfel»

Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor în cadrul emisiunii Survivor, difuzată de PRO TV. Cu puțin timp înainte de a pleca în aventura din Republica Dominicanî, fostul sportiv a acordat un interviu în care a vorbit despre familia sa și despre cum se descurcă în rolul de tată. 

Cătălin Zmărăndescu și Luiza au doi copii
Cătălin Zmărăndescu și Luiza au doi copii

Cătălin Zmărăndescu de află de aproximativ o lună în Republica Dominicană, acolo unde se luptă pentru titlul de supraviețuitor, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro. Cătălin a acceptat să participe la emisiune pentru că simțea nevoia de adrenlină. Retras de mai bine de patru ani din lumea kickboxing-ului, fostul sportiv a fost mai mult decât încântat să accepte o nouă provocare. 

Cătălin Zmărăndescu este tatăl a patru copii, un băiat și o fată din mariajul anterior, și alți doi copii, tot o fată și un băiat pe care îi are împreună cu actuala soție, Luiza. 

Pentru a participa la Survivor a lăsat acasă, în Târgoviște o famile frumoasă care îl așteptă cu drag să revină câștigător în România. Pe Luiza, soția sa, pe Matilda, de patru ani și pe Cătălin junior, de doar un an și jumătate. 

Într-un interviu acordat publicației Viva cu puțin timp înainte de a porni spre Republica Dominicană, Cătălin Junior a vorbit despre viața de familie și despre cum se descurcă în rolul de tătic.

Cătălin Zmărăndescu este tatăl a patru copii

Deși a mai fost căsătorit și s-a implicat în viața copiilor săi din fostul mariaj, Cătălin susține că noua familie l-a făcut să privească viața cu alți ochi. Poate din cauza faptului că este mai matur și implicat, a declarat fostul sportiv.

"Despre asta este vorba: nu am mai trăit niciodată așa ceva, deși am mai trecut printr-o altă căsătorie, e total diferit. Poate vârsta, poate faptul că am devenit mult mai matur, sunt mai conștient de ceea ce seîntâmplă în jurul meu… Aceste lucruri m-au determinat să fiu așa", a declarat Cătălin.

Întrebat dacă este un tată implicat în viața copiilor săi, Cătălin a dezvăluit că încearcă să nu rateze niciun moment important și le este alături indiferent de situație. Sentimentele care îl leagă de cei mici nu poate fi descris în cuvinte, iar fostul sportiv mărturisește că cei doi copii sunt motivul pentru care muncește zi de zi. 

"Mă implic cât pot de mult în creșterea lor și, crede-mă, era o vorbă, cineva îmi spunea așa: în momentul când ai copii după 40 de ani, trăirile sunt altele, sentimentele sunt diferite și fiecare moment e altfel, îl simți și îl trăiești cu o altă intensitate, mai puternic, mai mare. E adevărat, simt fiecare minuțel în pielea mea, în porii mei, în sufletul meu, în transpirație, în sânge, în orice. Deci copiii ăștia pentru mine sunt totul în viața asta, ei sunt eu. Cred că asta ar fi cea mai bună descriere", a declarat Cătălin.

Deși Cătălin este un tată excelent pentru Cătălin Junior și Matilda, cei doi copii din mariajul anterior al sportivului nu au cuvinte de laudă la adresa tatălui lor. Mihai l-a atacat pe Cătălin public și a dezvăluit că Survivor este emisiunea în care sportivul își va deszvălui adevărata personalitate. 

Cătălin Zmărănescu nu mai vorbește cu cei doi copii din fosta relație

Mihai și Alexandra, copiii lui Cătălin din căsnicia anterioară, nu mai vorbesc cu Cătălin de ani buni și le-au acuzat, în repetate rânduri de violență și neimplicare. 

"Niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede doar prin intermediul acestei emisiuni.

Oricum, îți doresc tot succesul, să rămâi acolo, să vadă lumea din ce în ce mai mult, cum ești tu ca om, dragă, tată! Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre, că o să te iubească toată țara. Cei care ați zis de mine chestii nasoale, vă pup!”, a fost mesajul pe care l-a scris Mihai, fiul cel mare a lui Cătălin, despre prestația tatălui său la Survivor. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net