Soția lui Cătălin Zmărăndescu o pune la punct pe Laura Giurcanu

#Survivor România
Ultima actualizare:

Soția lui Cătălin Zmărăndescu a avut o reacție vehementă față de Laura Giurcanu, pe care o consideră vinovată de reacțiile virulente ale luptătorului de la Survivor. 

image

Cătălin Zmărăndescu a avut mai multe conflicte cu colegii săi de la show-ul Survivor, unde luptătorul MMA participă în echipa Faimoșilor. 

Unul dintre cele mai mari scandaluri a fost cel dintre Zmărăndescu și Laura Giurcanu. Cei doi și-au adresat cuvinte grele, după ce Laura Giurcanu i-a atras atenția lui Zmărăndescu că nu este un gest respectuos să-i înjure pe coechipierii săi, oameni pe care nu îi cunoaște absolut deloc. 

 Zmărăndescu și-a ieșit din pepeni și i-a răspuns la fel de vehement Laurei, spre consternarea colegilor din echipa Faimoșilor. 

Soția lui Cătălin Zmărăndescu, Luiza, îi ia apărarea soțului ei și declară că, de fapt, soțul ei s-a abținut în fiecare conflict în care a fost implicat până la acest moment, în cadrul show-ului Survivor. 

Partenera luptătorului MMA spune că îl cunoaște pe acesta de nouă ani, iar reacțiile sale ar  fi putut degenera și mai mult. Soția lui Cătălin Zmărăndescu adaugă că este firesc ca un om să-și iasă din fire, având în vedere condițiile neprielnice din concurs, precum și presiunea competiției. 

Luiza, partenera lui Zmărăndescu, a atacat-o inclusiv pe Laura Giurcanu, căreia îi reproșează că o femeie trebuie mai întâi să acorde respect și susține că luptătorul a fost provocat și era firesc să se apere. 

”Cu mândrie vă spun că Zmără s-a abținut. Mai ales când au adus copiii în discuție, orice bărbat ar fi făcut la fel. Cum vreți să se apere un luptător? Nu mi se pare că a făcut nimic greșit. Eu știu ce am acasă, suntem de 9 ani împreună. I-aș spune să țină capul sus și să meargă mai departe. Când greșește, știe ce are de făcut.

O femeie care vrea să fie respectată trebuie să ofere ea respect (n.r. Laura Giurcanu). A fost provocat, e normal să iei foc, mai ales când e fără mâncare, pat, familie. Cum să le explice lucrul acesta? Șoptindu-le balade? Eu nu am văzut că a încercat să se impună ca lider”, a declarat Luiza în cadrul unei emisiuni TV.

Cătălin Zmărăndescu a devenit personajul controversat de la Survivor Romania

Cătălin Zmărăndescu este o figură controversată în show-ul Survivor Romania. Acest este un fost luptător MMA, iar o perioadă a lucrat pentru Gigi Becali ca bodyguard. Comportamentul său vulcanic a fost adesea criticat de colegii săi din echipa Faimoșilor, iar certurile au devenit extrem de frecvente. 

Zmărăndescu pare personajul căruia nu-i este teamă să spună verde-n față ceea ce gândește, fără să ia în considerare sentimentele celorlalți. Caracterul său pare adesori brutal, iar coechipierilor le este dificil să se obișnuiască. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net