Ramona de la Războinicii a suferit o accidentare gravă în timpul unei probe

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ramona de la Războinicii s-a accidentat grav în timpul unei probe de la Survivor Romania 2022, situație ce i-a provocat o durere fizică insuportabilă. 

Ramona de la Războinicii a suferit o accidentare gravă în timpul unei probe
Ramona de la Războinicii a suferit o accidentare gravă în timpul unei probe

Ramona de la Războinicii s-a accidentat în timpul unei probe în cadrul Survivor 2022. Tânăra a trecut prin dureri cumplite și a necesitat îngrijiri medicale. Din cauza severității accidentării, Ramona nu a mai putut participa la următoarea probă și a fost înlocuită. 

Ramona Crăciunescu a intrat pe traseu, împotriva nou-venitei din echipa Faimoșilor, Natalia Duminică. Concurenta Războinicilor a tras din greu pentru a câștiga punctul, dar s-a accidentat grav și a fost înlocuită. Este posibil ca Ramona să fi suferit o entorsă. 

Ramona Crăciunescu nu a primit acceptul medicului pentru a intra pe traseu. 

Ramona Crăciunescu a avut parte de o tragedie cumplită 

Ramona a fost propusă pentru eliminare în una dintre edițiile trecute. Din fericire ea a depășit cu bine acest moment și a rămas în concurs. Ea a avut atunci curajul să povestească tragedia îngrozitoare prin care a trecut în urmă cu ceva timp. 

Ramona Crăciunescu se consideră în primul rând o supraviețuitoare deoarece viața i-a aruncat în cale multe obstacole. Concurenta Războinicilor de la Survivor 2022 a trecut printr-o adevărată tragedie când și-a pierdut fiica și iubitul într-un accident. 

Ea a povestit în lacrimi cumplitul eveniment și a menționat că motivul pentru care a venit la Survivor e pentru a-i demonsta iului ei că are o mamă puternică. 

Survivor România 2022 se desfășoară în republica Dominicană, iar la ediția atuală participă două echipe care se luptă pentu premiul cel mare. Echipa Ffaimoșlpr a adus laolaltă caractere foarte diferite și vedete cunocute din toate dimeniile de activitate, de la artiști la oameni de televiziune și sportivi de performanță. 

Emsiunea Survivor a fost înițial difuzată pe Kanal D și a lansat mai multe vedete, printre care cea mai îndrăgită de public este Zanni. Băiatul care a crescut într-un orfelinat a știut cum să înfrângă toate obstacolele și să câștige premiul cel mare din care și-a luat mult visata casă. 

     Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net