Ramona de la „Războinici” a dezvăluit drama vieții sale. Cine a fost propus spre eliminare

#Survivor România
Ultima actualizare:

În ediția de luni, 7 februarie, de la Survivor România, Războinicii au avut parte de un consiliu, după ce au pierdut proba de imunitate în fața Faimoșilor. Astfel, au fost nevoiți să propună numele pentru eliminare. După ce a fost nominalizată, Ramona a povestit drama vieții sale.

image

Se strâng rândurile și în echipa Războinicilor, care au pierdut luni, 7 februarie, la jocul de imunitate. Trei nume au fost rostite, iar acestea au intrat la votul publicului, urmând ca în ediția următoare să aflăm cine urmează să plece acasă.

În urma votului colectiv, cea care a fost nominalizată a fost Ana Dobrovie. Din partea celor care au obținut imunitatea, Relu și Ramona au fost cei propuși spre eliminare. Blaze a fost cel are l-a nominalizat direct pe Relu Pănescu, iar Alexandra Duli a propus-o spre eliminare pe Ramona Crăciunescu.

Ramona Crăciunescu și-a pierdut iubitul și fetița într-un accident

După ce a fost nominalizată, Ramona Crăciunescu a povestit drama vieții sale, explicând că ea se consideră o supraviețuitoare oricare ar fi parcursul său în competiție de acum în colo. Ramona a dezvăluit, printre lacrimi, că și-a pierdut iubitul și fiica într-un accident. Acum, ea luptă în concurs pentru fiul ei, pentru a-i demonstra acestuia că are o mamă puternică.

Am venit în acest show să arăt că sunt puternică. Mă consider deja o supraviețuitoare. În urmă cu 4 ani am avut un accident urât. 

Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică, Vreau să dau tot pe traseu. Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică.

Viața e grea, dar trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești”, a declarat Ramona Crăciunescu, în cadrul consiliului de nominalizări. 

Relu, Ramona și Ana, propuși spre eliminare

Și Relu Pănescu, după ce a fost nomninalizat, a spus speră să rămână cât mai mult în competiție și că va face tot posibilul să își depășească limitele.

Voi face tot ce îmi stă în putință, să nu mă dau bătut, să nu renunț la luptă. Voi fi mereu dedicat pentru a aduce punct echipei. Și ceilalți au observat că am avut momentele mele, în care după ce am terminat unul dintre jocuri a existat o solicitare medicală”, a declarat Relu Pănescu. De asemenea, și Ana a explicat că se aștepta să fie nominalizată, însă nu își dorește să părăsească competiția.

Eram sigură că eu o să fiu prima nominalizare. Nu sunt dezamăgită, mai ales de mine. Sunt mulțumită de mine și de pașii pe care i-am făcut în competiție. Persoanele puternice care spun mereu ce gândesc vor fi mereu date la o parte. De la începutul competiției am fost amenințată că eu o să fiu prima care iese”, a spus ea.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net