Eliminare surpriz─â! Angela Forero Diaz a p─âr─âsit ÔÇ×SurvivorÔÇŁ ├«n lacrimi!

#Survivor România

Suspans maxim la ÔÇ×Survivor Rom├óniaÔÇŁ, duminic─â sear─â. De╚Öi elimin─ârile se fac de obicei mar╚Ťi sear─â, prezentatorul concursului Daniel Pavel a convocat, ├«n premier─â, primul consiliu de urgen╚Ť─â din actualul sezon. Acesta a anun╚Ťat c─â un concurent va fi descalificat.

image
Angela Forero Diaz a p─âr─âsit competi╚Ťia "Survivor" din motive medicale Sursa: Instagram

Angela Forero Diaz este concurenta din tab─âra R─âzboinicilor care a p─âr─âsit ÔÇ×Survivor Rom├ónia 2022ÔÇŁ, duminic─â sear─â, din considerente medicale. Din nefericire, frumoasa ╚Öaten─â a suferit o accidentare foarte grav─â, iar medicii i-au recomandat repaos total. R─âzboinica a fost declarat─â inapt─â de c─âtre medici ╚Öi nu a mai putut s─â evolueze mai departe ├«n competi╚Ťie.

ÔÇ×Angela, pentru tine Survivor Rom├ónia 2022 se termin─â ├«n aceast─â sear─â, pe considerente medicale. Ai suferit o accidentare, iar recuperarea ta dureaz─â mai mult. ├Än condi╚Ťii de Survivor nu se poate faceÔÇŁ, a anun╚Ťat Daniel Pavel, ├«n cadrul consiliului de urgen╚Ť─â.

stanga
dreapta
angela survivor jpg
angela ferrero survivor 2 jpg
angela 3 jpg
angela eliminare jpg
Angela Forero survivor 10 jpg
Angela Forero survivor 9 jpg
Angela Forero survivor 1 jpg
Angela Forero survivor 11 jpg
Angela Forero survivor 8 jpg
Angela Forero survivor 4 jpg

ÔÇ×Accidentele se ├«nt├ómpl─â! A╚Ö fi vrut s─â luptÔÇŁ

Angela Forero Diaz a p─âr─âsit competi╚Ťia cu p─âreri de r─âu ╚Öi cu lacrimi ├«n ochi. Colegii ei r─âzboinici au fost surprin╚Öi de eliminarea braziliencei.

ÔÇ×P├ón─â acum, deja m─â consider o supravie╚Ťuitoare. Chiar ╚Öi cu aceast─â leziune, am stat ├«n aceste condi╚Ťii ╚Öi ├«mi pare foarte r─âu c─â, din cauza unui accident, trebuie s─â plec. Nu a╚Ö fi vrut. A╚Ö fi vrut s─â lupt.

Din p─âcate, am avut prea pu╚Ťin timp s─â-mi demonstrez mie ╚Öi colegilor mei c─â eu chiar pot, dar accidentele se ├«nt├ómpl─â. Ave╚Ťi mare grij─â cu s─ân─âtatea, e cea mai important─â. Mi-a pl─âcut foarte mult s─â fac parte din echipa asta. E plin─â de oameni prea frumo╚Öi.ÔÇŁ, a declarat R─âzboinica Angela Forero Diaz, ├«n lacrimi, ├«nainte de a p─âr─âsi consiliul de la ÔÇ×Survivor Rom├óniaÔÇŁ.

Faimoșii au câștigat primul joc pentru recompensă

Faimo╚Öii au fost cei care au c├ó╚Ötigat, duminic─â sear─â, primul joc pentru recompens─â al s─âpt─âm├ónii. C─ât─âlin Zm─âr─ândescu a fost, ├«ns─â, nevoit s─â priveasc─â jocul de pe margine. Lupt─âtorul a fost pedepsit dup─â conflictul de propor╚Ťii de s─âpt─âm├óna trecut─â, ├«mpreun─â cu r─âzboinicile Ana Dobrovie ╚Öi Alexandra Duli.

ÔÇťCu timpul vom ├«ncerca s─â ne accept─âm mai mult unii pe ceilal╚Ťi. Important ar fi s─â ne ├«n╚Ťelegem mai mult ╚Öi s─â nu mai facem dou─â tabere. S─â ne respect─âm mai mult. Cei tuneri ar trebui s─â asculte ╚Öi la cei mai b─âtr├óniÔÇŁ, a declarat C─ât─âlin Zm─âr─ândescu, ├«n consiliu de urgen╚Ť─â.

ÔÇťEu nu fac parte din nici o tab─âr─â. Am ╚Öi eu gre╚Öelile mele, ├«ncerc s─â rezonez cu cine vrea s─â rezoneze cu mine. ├Äncerc s─â nu mai fiu a╚Öa recalcitrant cu eramÔÇŁ, a precizat faimosul CRBL, ╚Öi el prins ├«ntr-o serie de conflicte p├ón─â acum.

R─âzboinicii nu au pierdut p├ón─â ├«n acest moment niciun joc pentru imunitate. Din echipa albastr─â au fost elimina╚Ťi p├ón─â acum doar doi concuren╚Ťi: Liviu Mihalca, care s-a retras singur, ╚Öi Angela Forero, descalificat─â ├«n aceast─â sear─â din motive medicale.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image
image
image
image
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg