Eliminare surpriză! Angela Forero Diaz a părăsit „Survivor” în lacrimi!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Suspans maxim la „Survivor România”, duminică seară. Deși eliminările se fac de obicei marți seară, prezentatorul concursului Daniel Pavel a convocat, în premieră, primul consiliu de urgență din actualul sezon. Acesta a anunțat că un concurent va fi descalificat.

 Angela Forero Diaz a părăsit competiția "Survivor" din motive medicale Sursa: Instagram
Angela Forero Diaz a părăsit competiția "Survivor" din motive medicale Sursa: Instagram

Angela Forero Diaz este concurenta din tabăra Războinicilor care a părăsit „Survivor România 2022”, duminică seară, din considerente medicale. Din nefericire, frumoasa șatenă a suferit o accidentare foarte gravă, iar medicii i-au recomandat repaos total. Războinica a fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

Angela, pentru tine Survivor România 2022 se termină în această seară, pe considerente medicale. Ai suferit o accidentare, iar recuperarea ta durează mai mult. În condiții de Survivor nu se poate face”, a anunțat Daniel Pavel, în cadrul consiliului de urgență.

„Accidentele se întâmplă! Aș fi vrut să lupt”

Angela Forero Diaz a părăsit competiția cu păreri de rău și cu lacrimi în ochi. Colegii ei războinici au fost surprinși de eliminarea braziliencei.

Până acum, deja mă consider o supraviețuitoare. Chiar și cu această leziune, am stat în aceste condiții și îmi pare foarte rău că, din cauza unui accident, trebuie să plec. Nu aș fi vrut. Aș fi vrut să lupt.

Din păcate, am avut prea puțin timp să-mi demonstrez mie și colegilor mei că eu chiar pot, dar accidentele se întâmplă. Aveți mare grijă cu sănătatea, e cea mai importantă. Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din echipa asta. E plină de oameni prea frumoși.”, a declarat Războinica Angela Forero Diaz, în lacrimi, înainte de a părăsi consiliul de la „Survivor România”.

Faimoșii au câștigat primul joc pentru recompensă

Faimoșii au fost cei care au câștigat, duminică seară, primul joc pentru recompensă al săptămânii. Cătălin Zmărăndescu a fost, însă, nevoit să privească jocul de pe margine. Luptătorul a fost pedepsit după conflictul de proporții de săptămâna trecută, împreună cu războinicile Ana Dobrovie și Alexandra Duli.

Cu timpul vom încerca să ne acceptăm mai mult unii pe ceilalți. Important ar fi să ne înțelegem mai mult și să nu mai facem două tabere. Să ne respectăm mai mult. Cei tuneri ar trebui să asculte și la cei mai bătrâni”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, în consiliu de urgență.

Eu nu fac parte din nici o tabără. Am și eu greșelile mele, încerc să rezonez cu cine vrea să rezoneze cu mine. Încerc să nu mai fiu așa recalcitrant cu eram”, a precizat faimosul CRBL, și el prins într-o serie de conflicte până acum.

Războinicii nu au pierdut până în acest moment niciun joc pentru imunitate. Din echipa albastră au fost eliminați până acum doar doi concurenți: Liviu Mihalca, care s-a retras singur, și Angela Forero, descalificată în această seară din motive medicale.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net