Ramona Crăciunescu de la Survivor a povestit cum și-a pierdut fetița și soțul într-un incendiu, la mare

#Survivor România
Ultima actualizare:

Emoții în tabăra Războinicilor de la Survivor. Ei au reușit să câștige prima probă de comunicare a competiției, iar recompensa a fost una pe măsură. 

Ramona Crăciunescu și-a pierdut iubitul și fetița în urma unui incendiu devastator
Ramona Crăciunescu și-a pierdut iubitul și fetița în urma unui incendiu devastator

În ediția difuzată marți seară, concurenții nu s-au luptat pentru alimente sau diferite unelte care le-ar putea fi utile în viitorul apropiat, ci pentru a avea posibilitatea să comunice cu cei dragi care îi așteptă cu drag și dor acasă. 

Războincii s-au mobilizat foarte bine în cadrul traseului și au reușit să câștige proba de comunicare. Întorși în tabăra lor, producătorii le-au oferit scrisori de la membrii familiei și fotografii în care apar cele mai dragi persoane din viața lor. 

Ramona Crăciunescu are o poveste de viață dureroasă
Ramona Crăciunescu are o poveste de viață dureroasă

Așa cum era de așteptat, concurenții au fost cuprinși de emoție atunci când au citit mesajele din partea familiei. Cel mai dureros moment a fost însă când a venit vremea ca Ramona Crăciunescu să deschidă scrisoarea.

Ramona Crăciunescu a vorbit despre tragedia prin care a trecut 

Ramona a trăit o dramă care a marcat-o pe viață. Rulota în care se afla, la mare, cu familia ei, a luat foc. Incendiul, care a avut loc în 2017, a curmat viața fiicei sale, atunci în vârstă de șase ani. Iubitul ei s-a stins, o săptămână mai târziu, pe patul de spital. 

Ramona Crăciunescu a povestit despre tragedia care i-a marcat viața Sursă: PRO TV
Ramona Crăciunescu a povestit despre tragedia care i-a marcat viața Sursă: PRO TV

Ramona a primit din România o fotografie în care apare alături de fiul ei, micuțul care a supraviețuit teribilului incendiu. La vederea imaginii, Ramona a izbuncit într-un plâns necontrolat, iar la testimoniale a dezvăluit tragedia prin care a trecut.

"Poza aceasta ar fi fost completă dacă în ea se afla și fiica mea. Avea șase ani când a trecut dincolo, când a avut loc accidentul. Eram în weekend la mare cu toții, eu, iubitul meu și copiii. Era ultima seară pe care o petreceam acolo. În timp ce îi făceam baie fetiței am observat o lumină foarte puternică. Am ieșit, deja luase foc toată rulota. Am încercat să îl sting, dar mi-a luat foc tot părul. M-am rostogolit pe jos ca să sting flăcările și să pot intra după fetiță...dar, în foc nu poți intra...A fost o explozie. Băiatul a apucat să iasă, că era fix în spatele meu, și prietenul meu ieșise, dar era ars pe brațe... Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva...să simtă că este atât de neputincios", a povestit Ramona, printre lacrimi. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
mustafa 58610700 jpg
lorena balaci jpeg
banner dinu maxer png
razboinicii survivor 2023 jpg
antonia si alex velea la survivor jpg