Xonia, detalii neștiute despre despărțirea de miliardarul taiwanez

Ultima actualizare:

Xonia, prima concurentă care a părăsit emisiunea "Survivior", a fost invitată la "Vorbește lumea". Artista a făcut dezvăluiri despre cele mai recente evenimente din viața sa personală, dar și despre cum ar trebui să se comporte bărbatul ideal. 

image

Xonia s-a îmbarcat în cursa spre Republica Dominicană la scurt timp după ce a pus capăt unei relații de doi ani pe care o avea cu un miliardar pe nume Michael. Parcursul ei în competiție nu a fost unul de lungă durată, după mai puțin de o săptămână fiind eliminată din concurs pentru că nu a obținut suficiente voturi din partea telespectatorilor.

În ciuda faptului că nu a petrecut mult timp la Survivor, Xonia a fost protagonista unor întâmplări controversate, conform Andreei Tonciu, care a făcut la rândul ei parte din echipa Faimoșilor.

Andreea a dezvăluit, la întoarcerea în România, că între Xonia și TJ Miles părea să existe o atracție de necontestat, iar artista l-ar fi copleșit cu dovezi de afecțiune. Xonia a fost deranjată de afirmațiile făcute de către Andreea și a dezmințit că între ea și Tj Miles a existat mai mult decât o simplă amiciție. 

Xonia și fostul iubit au rămas în relații bune 

Invitată în platoul emisiunii "Vorbește lumea", Xonia a dezvăluit care este relația pe care o are în prezent cu fostul iubit și, la solicitarea prezentatorilor, a dezvăluit cum ar trebui să fie un bărbat pe care l-ar considera ideal. 

"Cu Michael mă știam de foarte mult timp, noi eram prieteni înainte să devenim un cuplu. (…) Și la stadiul acesta am revenit și acum. Ne apreciem în continuare. El a fost foarte încântat că merg la Survivor România și sincer i-a părut rău că am plecat atât de repede din concurs", a povestit Xonia. 

Xonia este pregătită să iubească din nou 

Artista a dezvăluit că este pregătită să dea o a doua șansă iubirii și nu ar spune nu unei alte povești de dragoste. Cu toate acestea, nu forțează intereacțiunile pe care le are și își dorește ca totul să se întâmpla la momentul potrivit.

Atunci când a fost întrebată cum ar trebui să fie un bărbat pentru a-i atrage atenția, Xonia a enumerat o serie de caracteristici. Xonia își dorește un bărbat înțelegător și sincer pentru că, din punctul ei de vedere, într-o relație nu trebuie să existe minciuni. Xonia a subliniat că pentru ea este deosebit de importantă stabilitatea emoțională. 

"Nu oricine poate să facă față stilului meu de viață și să fie un bun susținător al carierei mele muzicale. Într-o relație nu aș tolera niciodată minciuna", a povestit Xonia. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net