Xonia, adevărul din spatele show-ului SURVIVOR: "Elena avea o problemă personală cu mine"

#Survivor România
Ultima actualizare:

Loredana Sachelaru (32 ani), alias Xonia, a fost primul concurent eliminat de la Survivor. Cântăreața spune, într-un interviu pentru Click!, că și-ar fi dorit să stea mai mult în competiție și chiar să o câștige. Ea a povestit cum a trecut prin această experiență!

Xonia, fostă concurentă Survivor
Xonia, fostă concurentă Survivor
  • Ai fost primul concurent eliminat din Survivor. Cum a fost competiția pentru tine și cu ce ai putea să o compari?

Nu aș putea să o compar cu absolut nimic în viață. Este o „once in a lifetime experience” și o oportunitate. Cine ar merge vreodată să stea în condițiile de acolo? Aici chiar am fost „back to basics”, cum trăiau oamenii în prima civilizație. Mi-a părut foarte rău că am fost eliminată, voiam să stau mult și bine în competiție, de ce nu să o și câștig. Am muncit foarte mult înainte să plec pentru a mă asigura că sunt pregătită psihic și mental, dar dacă așa a vrut Dumnezeu... am încredere că este pentru binele meu. Totul se întâmplă cu un motiv, iar eu sunt recunoscătoare că am avut această oportunitate și ocazia să particip la o asemenea emisiune. Sunt mulțumită de mine, de cum am rezistat, de cum m-am adaptat și nu aș fi schimbat nimic. Cea mai grea experiența, dar în același timp, cea mai frumoasă.

  • Ce ți s-a părut cel mai greu ? Cum te-ai simțit? Cum i-ai simțit pe coechipieri?

Cel mai greu, sincer, a fost că nu am putut să îmi iau „La revedere” cum trebuie de la echipa mea atunci când am aflat că am fost eliminată. Mi-ar fi plăcut să pot să am mai mult timp în acel moment. Totul la Survivor este greu, nu vă dați seama că este mai greu decât ce vedem la televizor.  Nu aveam căldură noaptea, iar seara se face foarte frig. Da… e totul așa cum se vede la televizor, dar de 10 ori mai rău. Să nu mai spun că nu avem mâncare, decât dacă suntem norocoși, o lingură de orez pe zi, asta în cel mai fericit caz.

  • Dacă ar fi să alegi din nou, ai mai pleca? Te-ai mai înscrie încă o dată?

Nu știu ce va fi pe viitor, așa cum nu știam că va fi o zi, într-un punct din viața mea, în care efectiv nu aveam ce să pierd, cum mă aflam când am fost contactată de PRO TV să îmi propună participarea la emisiune. Dacă m-ai fi întrebat înainte să ajung în acest punct al vieții mele, aș fi zis clar că nu pot să merg la Survivor, dar și mai mult, că nu vreau să merg și că nu este de mine. Și nu ar fi fost de mine atunci, dar acum a fost. Am trecut prin multe schimbări în ultimii ani, mi-am schimbat percepția în viață și am evoluat ca om și spiritual. Dar orice este posibil. Never say never.

  • La un moment dat ai spus ca Elena Chiriac are ceva cu tine. Spune-mi, te rog, de ce ai făcut această afirmație? Ce s-a întâmplat între voi, dincolo de ce s-a văzut la televizor?

Consider că Elena avea o problemă personală cu mine, dar și o strategie să scoată persoanele pe care ea le considera ca fiind amenințătoare. Însă, nu este cazul să dau explicații mai mult de atât. Elena știe mai bine și nici eu, nici ea, nu am avea de ce să povestim mai departe.

  • Cine a fost cel mai de temut adversar pentru tine? De cine ți-a fost frică?

Nu mi-a fost frică de nimeni. Puteam să mă lupt cu oricare fată din echipă. Însă, era foarte important să analizăm fiecare adversar, să vedem care erau punctele lor slabe și să vedem cine din echipa noastră se potrivește cel mai bine ca să putem câștiga puncte. Echipa Războinicilor a avut un avantaj, pentru că ei au stat să ne analizeze și să ne studieze înainte de a ajunge pe insulă, pentru că noi am fost anunțați înaintea lor și ne puteau urmări pe conturile de socializare să vadă cum se pregătește fiecare.

  • Spune-ne ce vei face de acum încolo? Ce planuri ai și cum a fost revederea cu cei dragi?

Întotdeauna lucrez la muzică și o să lansez ceva nou, în curând. Însă, între timp mă voi duce acasă în Australia să îmi văd familia, pentru că nu i-am văzut de doi ani de zile din cauza restricțiilor Covid-19.

   Urmăriți știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net