Xonia s-a despărțit de iubitul milionar după doi ani de relație: «Mă susține în continuare»

Xonia, fostă concurentă de la Survivor, este cunoscută în țara noastră datorită melodiilor sale. Artista are o poveste de viață impresionantă. Crescută în Australia, consideră că România este țara ei de suflet. 

image

Xonia s-a născut în România, dar a crescut în Australia. Ultimii doi ani i-a petrecut în Statele Unite ale Americii alături de iubitul său, Michael. Povestea lor de dragoste s-a încheiat cu puțin timă înainte ca Xonia să accepte participarea la emisiunea Survivor. Deși au pus capăt relației lor, cei doi au rămas în relații bune, iar bărbatul a susținut-o atunci când a aflat că va participa la competiția din Republica Dominicană. 

Într-un interviu acordat publicației Viva, Xonia a vorbit despre relația pe care o are cu familia sa, aflată în Australia, dar și despre legătura specială pe care o împarte cu fostul iubit. 

"România și românii m-au acceptat și aici a devenit casa mea, cu toate că eram departe de familia mea, care locuiește în continuare în Australia. Am o relație extrem de apropiată cu tatăl, mama și fratele meu, țin foarte mult la familie. Ne auzim în fiecare zi de două ori, și asta a fost una dintre greutățile pe care le-am avut, să nu știu ce face și cum este familia mea. Întotdeauna m-au sprijinit în orice decizie pe care am luat-o și datorită lor am avut parte de succesul pe care l-am avut pe plan muzical. Nu a contat că le-a fost greu, dată fiind distanța dintre noi, cât a contat să mă vadă pe mine fericită și să mă lase să îmi realizez visurile. Recunosc că le duc lipsa și aș vrea să fiu mai aproape de ei, mai ales că îmi doresc în viitorul apropiat să am familia mea. Una dintre fricile mele este că nu am petrecut suficient timp cu ei", a povestit Xonia. 

Xonia s-a despărțit de iubit

Artista a povestit că, deși nu mai formează un cuplu alături de Michael, el a sprijinit-o atunci când a aflat despre dorința ei de a participa la concursul desfășuar în Republica Dominicană.

"Eu nu mai sunt într-o relație, dar Michael a fost foarte bucuros pentru mine când a aflat că voi participa la emisiunea„Survivor. Este o emisiune pe care el o urmărește în America de ani de zile și îi place la nebunie. Am rămas buni prieteni și ne susținem în continuare", a dezvăluit Xonia. 

Xonia, despre experiența Survivor

Xonia a fost prima eliminată din competiția Survivor, după mai puțin de o săptămână de la începerea în competiție. Ajunsă în România, ea fost invitată în emisiunea lui Zanni și a vorbit despre clipele tensionate trăite în junglă. Artista a mărturisit că nu s-a înțeles cu cei din echipa sa, ba chiar a făcut o serie de acuzații la adresa Elenei Chiriac.

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram. Nu puteam să mă mai țin. Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje", a declarat Xonia, în emisiunea lui Zanni, difuzată pe platforma VOYO.   

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net