O nouă intrigă amoroasă la Survivor! Alexandra Duli a primit acuzații dure din partea colegilor

#Survivor România

O nouă zi de competiție, un nou motiv de discuții în tabăra Războinicilor de la Survivor. Alexandra Duli, una dintre cele mai tinere concurente, este acuzată de coechipierii săi că ar face parte dintr-un triunghi amoros. 

Alexandra Duli Sursă foto: PRO TV
Alexandra Duli Sursă foto: PRO TV

Alexandra Duli a reușit să câștige proba de imunitate individuală în ediția trecută, lucru care i-a permis să propună un nume spre eliminare. Ramona Crăciunescu a fost concurenta pe care Alexandra Duli a propus-o spre a fi eliminată din Republica Dominicană. 

Am puține emoții, nu aș vrea să vorbesc nici eu, dar asta ne-a fost soarta. Vreau să votez această persoană, să-i dau motivație. Am văzut la jocul de azi că a avut ceva în ochi, ce i-a lipsit de mult timp.

Ionuț Popa Sursă foto: PRO TV
Ionuț Popa Sursă foto: PRO TV

Sper să o motiveze să continue aici, să vrea să tragă aici. Ramona. Simt ca nu dă totul pe traseu, nu văd asta în ochii ei. Doar azi am văzut. Sper să aibă mai multă încredere în ea.”, a mărturisit Alexandra Duli, motivând de ce a nominalizat-o pe Ramona. 

Alexandra Duli, acuzată că s-ar afla implicată într-un triunghi amoros 

Întorși în tabară, după o zi lungă și obositoare, în echipa Războinicilor a avut loc o discuție centrată asupra comportamentului afișat de Alexandra Duli. Ana Dobrovie susține că Ana ar fi îndrăgostită atât de Ionuț Popa, cât și de Alexandru Delea.

Alexandru Delea Sursă foto: PRO TV
Alexandru Delea Sursă foto: PRO TV

Fosta concurentă a emisiunii Burlacul, Alexandra a negat că ar lega-o ceva mai mult decât o simplă prietenie de cei doi coechipieri. Cu toate acestea, și Alexandra și Alexandru Delea au recunoscut că au dormit unul lângă celălalt.

Alex Delea a negat zvonurile lansate de către Ana Dobrovie

Alex a susținut, la testimoniale, că a luat-o în brațe pe Alexandra pentru că, pe timpul nopții temperaturile sunt destul de scăzute, însă coechipierii lor au interpretat acest gest ca fiind unul care trădează o apropiere romantică. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net