TJ Miles l-a trimis pe Cătălin Zmărăndescu în exil. A ieșit scandal la Survivor!

#Survivor România

Edi╚Ťie tensionat─â duminic─â, la Survivor Rom├ónia. R─âzboinicii au c├ó╚Ötigat jocul pentru Recompens─â, Otilia Bilionera a fost eliminat─â din motive medicale, Laura Giurcanu ╚Öi Emil Rengle s-au certat din cauza la CRBL, iar totul a culminat cu exilarea lui C─ât─âlin Zm─âr─ândescu. Cel care a luat aceast─â decizie a fost TJ Miles.

image
Cătălin Zmărăndescu, exilat la Survivor România

R─âzboinicii ╚Öi Faimo╚Öii s-au ├«nt├ólnit din nou pe traseu, ├«ntr-un joc pentru o recompens─â mult dorit─â: un brunch cu delicatese. Au c├ó╚Ötigat R─âzboinicii, cu 10-7 ╚Öi s-au bucurat de festin. Dup─â ├«nfr├óngere, Faimo╚Öii au aflat c─â vor r─âm├óne f─âr─â un coechipier, ╚Öi anume Otilia Bilionera, care a fost eliminat─â din motive medicale. 

Dar seara nu s-a încheiat aici, căci a urmat Consilul de exil, unde concurentul care a scos cel mai bun timp pe traseu a ales cine va părăsi, temporar, echipa. De la Faimoși, cel mai bun timp l-a avut TJ Miles, iar acesta l-a trimis în exil pe Cătălin Zmărăndescu, motivând că este accidentat și oricum are nevoie să stea pe tușă, o vreme. Vestea nu a fost bine primită de fostul luptător K1, care a avut câteva cuvinte dure pentru TJ Miles.

tj miles 35 jpg
TJ Miles l-a trimis pe Zmărăndescu în exil

"Sunt foarte pu╚Ťine fete, deci n-a╚Ö vrea s─â trimit o fat─â acolo, a╚Ö vrea s─â m─â concentrez mai mult pe partea de b─âie╚Ťi, la noi. Cred c─â avem ╚Öi ni╚Öte oameni accidenta╚Ťi. S─â fiu sincer, sunt un om asumat. N-am nici o problem─â s─â fac o decizie corect─â pentru echipa asta. C├óteodat─â trebuie s─â ╚Ötii c├ónd s─â stai jos. Eu cred c─â cea mai bun─â decizie ╚Öi cred c─â ╚Öi el m─â sus╚Ťine. Omul care cred c─â trebuie s─â mearg─â ├«n exil este C─ât─âlin Zm─âr─ândescu", a anun╚Ťat TJ Miles.

C─ât─âlin Zm─âr─ândescu l-a comparat pe TJ Miles cu Iuda

Replica lui C─ât─âlin a venit imediat. Faimosul a fost vizibil deranjat. "Nu ╚Ötiu dac─â TJ este doctor sau dac─â el poate s─â ╚Ötie mai bine dec├ót doctorul c├óte zile trebuie s─â stau eu pe bar─â. Ar trebui s─â ╚Ötie un lucru: c├ónd e╚Öti ├«n v├órful piramidei, to╚Ťi vin ╚Öi te pup─â. ├Än momentul ├«n care ai f─âcut un pas gre╚Öit, vin ╚Öi te mu╚Öc─â.

Degeaba vii ╚Öi m─â str├óngi ├«n bra╚Ťe ╚Öi spui c─â e╚Öti fratele meu, dac─â apoi te transformi ├«n Iuda ╚Öi te crezi doctor ╚Öi crezi c─â ╚Ötii ce e mai bine pentru mine. Am o via╚Ť─â de sportiv de 43 de ani, de performan╚Ť─â, la nivel mare, ╚Öi ╚Ötiu foarte bine cum s─â tratez r─ânile, acele mici probleme care apar", a punctat C─ât─âlin.

Din partea R─âzboinicilor, ├«n exil a ajuns Doru R─âdu╚Ť─â, ales de Ionu╚Ť Popa, care a avut cel mai bun timp pe traseu.

stanga
dreapta
faimosii de la survivor
tj miles 39 jpg
tj miles png
tj miles 11 jpg
catalin zmarandescu png
catalin zmarandescu (5) jpg

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google NewsFacebook ╚Öi Instagram!  

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg
alex velea ruby jpeg
lili sandu jpeg
image png