TJ Miles l-a trimis pe Cătălin Zmărăndescu în exil. A ieșit scandal la Survivor!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediție tensionată duminică, la Survivor România. Războinicii au câștigat jocul pentru Recompensă, Otilia Bilionera a fost eliminată din motive medicale, Laura Giurcanu și Emil Rengle s-au certat din cauza la CRBL, iar totul a culminat cu exilarea lui Cătălin Zmărăndescu. Cel care a luat această decizie a fost TJ Miles.

Cătălin Zmărăndescu, exilat la Survivor România
Cătălin Zmărăndescu, exilat la Survivor România

Războinicii și Faimoșii s-au întâlnit din nou pe traseu, într-un joc pentru o recompensă mult dorită: un brunch cu delicatese. Au câștigat Războinicii, cu 10-7 și s-au bucurat de festin. După înfrângere, Faimoșii au aflat că vor rămâne fără un coechipier, și anume Otilia Bilionera, care a fost eliminată din motive medicale. 

Dar seara nu s-a încheiat aici, căci a urmat Consilul de exil, unde concurentul care a scos cel mai bun timp pe traseu a ales cine va părăsi, temporar, echipa. De la Faimoși, cel mai bun timp l-a avut TJ Miles, iar acesta l-a trimis în exil pe Cătălin Zmărăndescu, motivând că este accidentat și oricum are nevoie să stea pe tușă, o vreme. Vestea nu a fost bine primită de fostul luptător K1, care a avut câteva cuvinte dure pentru TJ Miles.

TJ Miles l-a trimis pe Zmărăndescu în exil
TJ Miles l-a trimis pe Zmărăndescu în exil

"Sunt foarte puține fete, deci n-aș vrea să trimit o fată acolo, aș vrea să mă concentrez mai mult pe partea de băieți, la noi. Cred că avem și niște oameni accidentați. Să fiu sincer, sunt un om asumat. N-am nici o problemă să fac o decizie corectă pentru echipa asta. Câteodată trebuie să știi când să stai jos. Eu cred că cea mai bună decizie și cred că și el mă susține. Omul care cred că trebuie să meargă în exil este Cătălin Zmărăndescu", a anunțat TJ Miles.

Cătălin Zmărăndescu l-a comparat pe TJ Miles cu Iuda

Replica lui Cătălin a venit imediat. Faimosul a fost vizibil deranjat. "Nu știu dacă TJ este doctor sau dacă el poate să știe mai bine decât doctorul câte zile trebuie să stau eu pe bară. Ar trebui să știe un lucru: când ești în vârful piramidei, toți vin și te pupă. În momentul în care ai făcut un pas greșit, vin și te mușcă.

Degeaba vii și mă strângi în brațe și spui că ești fratele meu, dacă apoi te transformi în Iuda și te crezi doctor și crezi că știi ce e mai bine pentru mine. Am o viață de sportiv de 43 de ani, de performanță, la nivel mare, și știu foarte bine cum să tratez rănile, acele mici probleme care apar", a punctat Cătălin.

Din partea Războinicilor, în exil a ajuns Doru Răduță, ales de Ionuț Popa, care a avut cel mai bun timp pe traseu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net