Noi concurenți la Survivor. La Războinici intră o tânără cu chip de păpușă

#Survivor România

Patru noi concurenți se alătură echipelor Survivor! În ediția difuzată duminică seara, la PRO TV, îi vom cunoaște pe cei doi Războinici care vor ateriza în jungla din Dominicană. Și Faimoșii au colegi noi: pe fostul mare gimnast Marian Drăgulescu și pe dansatoarea Natalia Duminică.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor

Faimoșii au rămas fără patru oameni, după ce Xonia, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu și Robert Niță au fost eliminați. Așa că nou veniții Marian Drăgulescu și Natalia Duminică le reactivează forța de joc. Despre Marian Drăgulescu Click! a scris încă din noiembrie că se află pe lista concurenților, iar pe frumoasa Natalia Duminică v-am prezentat-o, pe larg, aici

Cine sunt cei doi Războinici care intră la Survivor

Este șansă pentru oricine se califică să facă parte din triburile voastre. Această șansă se traduce prin venirea de noi concurenți”, anunță Daniel Pavel, înainte de a îi prezenta pe noii curajoși.

Însă nu doar celebritățile vor avea parte de ajutoare, căci și în echipa Războinicilor își fac loc două nume. Click! a aflat că este vorba despre Doru Răduță, inginer programator, în vârstă de 31 de ani, și Oana Ciocan, liberă profesionistă, de 24 de ani. Cei doi sunt fresh, motivați și dornici să își ajute echipa și să își croiască drum spre finală.

După cum se vede pe pagina lui de Instagram, Doru Răduță este pasionat de motoare, de adrenalină și de sporturi extreme. Participă la curse moto și ține vlogg-uri pe canalul lui de Youtube. Oana Ciocan este o tânără cu chip de păpușă și corp de model, care cu siguranță va stârni câteva invidii feminine prin tabăra Războinicilor.

Oana Ciocan și Doru Răduță, cei doi noi Războinici. Captură Youtube
Oana Ciocan și Doru Răduță, cei doi noi Războinici. Captură Youtube

În ediția difuzată duminică vom asista la jocul pentru recompensă, iar sub cupolă se vor afla câte 5 bucăți de pui Shanghai pentru fiecare concurent. Miza este, astfel, uriașă, pentru că fiecare dintre ei are mare nevoie de proteină. După probă, seara se va încheia cu un joc amuzant! La noul quiz, cele două triburi vor lupta pentru o recompensă dulce, care le va aduce zâmbetul pe buze. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net