Cine e Natalia Duminică, noua colegă a Faimoșilor. A dansat cu mama ei la "Românii au talent"

#Survivor România
Ultima actualizare:

Se animă situația la Survivor România! Click! a aflat că în ediția de duminică, 13 februarie, în competiția din Dominicană vor intra 4 concurenți noi. Faimoșilor li se vor alătura Marian Drăgulescu, marele campion la gimnastică, și coregrafa din Republica Moldova, Natalia Duminică. Pe frumoasa brunetă ați mai văzut-o la două emisiuni cunoscute.

Natalia Duminică și Marian Drăgulescu. Captură PRO TV
Natalia Duminică și Marian Drăgulescu. Captură PRO TV

Marian Drăgulescu (41 de ani) este un obișnuit al reality-show-urilor, însă nici Natalia Duminică nu este novice în acest domeniu. Este de mică în lumina reflectoarelor, fiind dansatoare profesionistă, iar în anii trecuți am văzut-o și în prime-time, la televiziunile din România. Are o poveste de luptătoare, mai ales că a crescut fără prezența tatălui alături. 

Mama mea Aliona Duminică este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance! Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreuna într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cânta folclor. Nu mai păstrez legătura cu el", declara Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.

Natalia Duminică, la două emisiuni celebre, împreună cu mama ei

În 2011, Natalia Duminică și mama ei, Aliona, originare din Republica Moldova, au uimit juriul și publicul de la "Românii au talent" (PRO TV), cu un belly dance senzațional. Natalia a revenit la emisiune și în 2018, de data aceasta singură, și pur și simplu i-a fermecat pe jurați cu mișcările ei. A ajuns până în semifinală, iar juriul a desemnat-o câștigătoarea premiului de originalitate. 

Aventura sa televizată nu s-a încheiat acolo, căci anul trecut Natalia a ajuns până în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1. Poreclită Miss Belly Dance, Natalia a impresionat și la bazinul olimpic, căci în finală a sărit de pe platforma de 5 metri, împreună cu mama ei. Juriul a apreciat în mod deosebit curajul mamei, iar laudele nu au contenit să curgă.

Aliona nu își imaginează viața fără dans, chiar dacă a avut o copilărie plină de sacrificii. „Deși viața mea a fost împărțită între dans, lecții de dans, repetiții peste repetiții nu m-am săturat niciodată de arta dansului. Dacă mi s-ar propune să-mi schimb viața, nu aș face-o pentru că dansul este tot ceea ce iubesc, ce mă reprezintă, ce mă caracterizează și nu aș renunta niciodată la această pasiune, sau mai bine zis această meserie, că în fond, pe lângă pasiunea mea, dansul, reprezintă și munca mea zilnică", mai declarat Aliona, la „Splash! Vedete la apă”.

     Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net