Marian Drăgulescu, în echipa Faimoșilor, la Survivor. Marele gimnast nu a ratat niciun reality-show

#Survivor România
Ultima actualizare:

Surprize la Survivor România! Click! a aflat că în ediția difuzată duminică seara vor intra în concurs 4 noi concurenți, câte doi la fiecare echipă. La Faimoși îi vom vedea pe Marian Drăgulescu (41 de ani) și Natalia Duminică, iar la Războinici, pe Doru Răduță și Oana Ciocan. 

Marele campion la gimnastică, Marian Drăgulescu. Foto: Click!
Marele campion la gimnastică, Marian Drăgulescu. Foto: Click!

Click! anunța încă din luna noiembrie că numele lui Marian Drăgulescu se află pe lista concurenților Survivor, însă iată că intrarea sa are loc abia la o lună de la debutul competiției din Dominicană. Marian Drăgulescu se va alătura echipei Faimoșilor, după ce aceștia au pierdut 4 oameni: Xonia, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu și Robert Niță. Alături de Marian, în concursul de la PRO TV va intra și frumoasa dansatoare Natalia Duminică, pe care ați mai văzut-o la "Românii au talent" sau "Splash! Vedete la apă".

Marian Drăgulescu, abonat al emisiunilor TV

Carismatic și relaxat în fața camerelor, marele campion Marian Drăgulescu a fost un răsfățat al show-urilor de televiziune. El a participat în 2012 la "Dansez pentru tine" (PRO TV), apoi în 2020 a făcut echipă cu soția sa de atunci, Corina, în sezonul 1 al emisiunii "Asia Express", de la Antena 1. Pe Marian l-am văzut și în show-urile "Poftiți pe la noi" și "Poftiți la circ", prezentate de nea Mărin, la Antena 1.

Marian Drăgulescu, două mariaje eșuate

În viața personală, Marian Drăgulescu nu a strălucit așa cum a făcut-o pe podiumul gimnasticii. În 2006 se căsătorea cu Larisa Drăgulescu, cu care are doi copii: pe Beatrice şi pe Richard. Trei ani mai târziu au divorțat cu scandal, Marian fiind acuzat de violență domestică. "A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou. Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea. Cât e ea de mică! Eu sunt o persoană destul de calmă, prefer să rămân calm. Au fost multe altercații, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o", povestea Marian în emisiunea lui Denise Rifai.

Cu Corina Drăgulescu, Marian a fost căsătorit din anul 2010, până în 2019.

Marian Drăgulescu, 10 medalii la Campionatele Mondiale de Gimnastică

Marian Drăgulescu s-a născut pe 18 decembrie 1980, în București. Are în palmares 10 medalii la Campionatele Mondiale: Gand 2001 – aur la sărituri și la sol, Debrecen 2002 – aur la sol, Anaheim 2003 – argint la sărituri, Melbourne 2005 – aur la sărituri, Aarhus 2006 – aur la sol și la sărituri, Londra 2009 – aur la sol și la sărituri, Glasgow 2015 – argint la sărituri.

Marian Drăgulescu ocupă locul 3 într-un clasament all-time după medaliile câștigate la CM pe aparate (nu are niciuna cu echipa), fiind devansat de Vitali Scherbo (22) și Kohei Uchimura (16). Drăgulescu a mai cucerit 10 titluri europene, adică mai mult de jumătate dintre cele obținute de România în întreaga istorie (19)! 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net