Roxana Ciuhulescu, terminată după "Survivor"! "De abia mai calc!"

#Survivor România
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu are probleme grave de sănătate după participarea la "Survivor România". Deși a plecat în Republica Dominicană antrenată bine și cu analizele la zi, faimoasa s-a întors de acolo șchiopătând vizibil. Ne-am întâlnit cu Roxana la un eveniment monden și de abia dacă mai punea piciorul în pământ! Faimoasa ne-a povestit totul despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta se teme să nu ajungă, cât de curând, la cuțit!

cub roxana ciuhulescu jpg

Cu Survior România  nu e de glumă! Roxana Ciuhulescu a ieșit din competiția din Republica Dominicană cu probleme medicale foarte grave. Practic, faimoasa abia mai calcă cu un picior. A mers la cel mai bun medic ortoped din țară și veștile nu sunt deloc bune pentru Roxana.

Click! a întâlnit-o pe vedetă, miercuri seară, la un eveniment monden, unde schiopăta vizibil și abia mai punea piciorul în pământ. Vedeta ne-a mărturisit că este foarte posibil să ajungă pe masa de operație și că așteaptă, cu îngrijorare, rezultatul RMN-ului pe care l-a făcut chiar în aceste zile.

“Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior”

De abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și, se pare, că am și lichid la picior! De altfel, mi- au scos lichid de la picior și medicii din Republica  Dominicană.

Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noi, dânsul mi-a pus acest diagnostic. Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN  ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu”, a declarat faimoasa, în exclusivitate, pentru Click!

Roxana Ciuhulescu nu a rezistat în competiția “Survivor România” decât două săptămâni. Roxana a cedat repede pe traseu și s-a accidentat grav la unul dintre picioare.  Foamea i-a creat și ea probleme mari Roxaniei în Republica Dominicană, care nu stă prea bine la întoarcerea în țară nici cu stomacul, după nuca de cocos în exces cu care s-a hrănit pe parcursul celor două săptămâni cât a durat chinul ei la Survivor România.

Supranumită „amazoana din Carpați", Roxana Ciuhulescu (43 de ani) este una dintre femeile imposibil de confundat din România! Picioarele ei măsoară 1,20 metri lungime și se poate spune că acestea i-au adus celebritatea.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net