Roxana Ciuhulescu, terminată după "Survivor"! "De abia mai calc!"

#Survivor România

Roxana Ciuhulescu are probleme grave de sănătate după participarea la "Survivor România". Deși a plecat în Republica Dominicană antrenată bine și cu analizele la zi, faimoasa s-a întors de acolo șchiopătând vizibil. Ne-am întâlnit cu Roxana la un eveniment monden și de abia dacă mai punea piciorul în pământ! Faimoasa ne-a povestit totul despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta se teme să nu ajungă, cât de curând, la cuțit!

cub roxana ciuhulescu jpg

Cu Survior România  nu e de glumă! Roxana Ciuhulescu a ieșit din competiția din Republica Dominicană cu probleme medicale foarte grave. Practic, faimoasa abia mai calcă cu un picior. A mers la cel mai bun medic ortoped din țară și veștile nu sunt deloc bune pentru Roxana.

Click! a întâlnit-o pe vedetă, miercuri seară, la un eveniment monden, unde schiopăta vizibil și abia mai punea piciorul în pământ. Vedeta ne-a mărturisit că este foarte posibil să ajungă pe masa de operație și că așteaptă, cu îngrijorare, rezultatul RMN-ului pe care l-a făcut chiar în aceste zile.

stanga
dreapta
ciuhulescu eveniment jpg
roxana ciuhulescu antrenament jpg
ciuhulescu deschidere png
roxana ciuhulescu watermark 5 png
roxana ciuhulescu si mihai ivanescu
roxana ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu 12 jpg
andreea tonciu roxana ciuhulescu jpg
roxana ciuhulescu si andreea tonciu
1 roxvvvana ciuhulescu copy jpeg
roxana ciuhulescu jpg

“Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior”

De abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și, se pare, că am și lichid la picior! De altfel, mi- au scos lichid de la picior și medicii din Republica  Dominicană.

Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noi, dânsul mi-a pus acest diagnostic. Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN  ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu”, a declarat faimoasa, în exclusivitate, pentru Click!

Roxana Ciuhulescu nu a rezistat în competiția “Survivor România” decât două săptămâni. Roxana a cedat repede pe traseu și s-a accidentat grav la unul dintre picioare.  Foamea i-a creat și ea probleme mari Roxaniei în Republica Dominicană, care nu stă prea bine la întoarcerea în țară nici cu stomacul, după nuca de cocos în exces cu care s-a hrănit pe parcursul celor două săptămâni cât a durat chinul ei la Survivor România.

Supranumită „amazoana din Carpați", Roxana Ciuhulescu (43 de ani) este una dintre femeile imposibil de confundat din România! Picioarele ei măsoară 1,20 metri lungime și se poate spune că acestea i-au adus celebritatea.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif