Cu ce fel de afaceri se ocupă TJ. Miles de la Survivor. Un concept unic în România

#Survivor România
Ultima actualizare:

Tj Miles este de la Survivor 2022 este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de pe YouTube, dar puțini știu că "băiatul rău" al competiției este implicat într-un business cât se poate de serios. 

tj miles 23 jpg webp

Tj Miles este concurentul care a stârnit intrigi încă din primele zile ale competiției, din cauza atitudinii sale puțin prea relaxate în preajma coechipierelor sale, Andreea Tonciu sau Laura Giurcanu. 

Concurentul cu tatuaje și atitudine de "băiat rău" face parte din echipa "Faimoșilor" alături de nume precum CRBL sau Cătălin Zmărăndescu. Tj este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor 2022. Tânărul are mereu o atitudine pozitivă și nu ia situațiile într-o manieră personală așa cum fac ceilalți coechipieri din grupul Faimoșilor. 

Deși Tj Miles este cunoscut pentru activitatea sa de pe social-media, puțină lume știe că faimosul tânăr tatuat a pus bazele unui business în România, proiect de care este foarte pasionat. 

Tj Miles a pus bazele unui service auto care funcționează după un concept cu totul diferit față de celelalte astfel de business-uri din România. 

Am adus conceptul unui service în România. Lumea de aici mi s-a părut puțin închisă la anumite chestii, la educație, la cum gândești", spune TJ Miles de la Survivor 2022, potrivit wowbiz.ro.

Tj Miles și-a tatuat-o pe bunica sa pe piept

Pe numele său de buletin, Tiberiu Iordache, Tj Miles, s-a născut în Constanța, dar s-a mutat cu familia lui în Toronto, Canada, atunci când era copil.

Marea pasiune a lui TJ Miles de la Survivor 2022 sunt tatuajele. Fanii său sunt absolut fascinați de desenele imprimate pe pielea sa, iar tânărul a dezvăluit că există un tatuaj ce are o semnificație specială pentru el. Este vorba de singura femeie pe care și-a tatuat-o pe trup, bunica sa maternă care a avut grijă de el în Canada și a avut grijă să nu uite limba română. 

Faimosul de la Survivor a declarat că ar vrea să-și tatueze întrraga viață pe trup. El a mărturisit fanilor că ar vrea să-și imprime poestea vieții sale pe spate. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net