TJ Miles, durul sensibil. Cine e singura femeie pe care și-a tatuat-o pe piept

Ultima actualizare:

TJ Miles, unul dintre cele mai cunoscute persoane din noul val din mediul online, este, mai nou, concurent în echipa Famoșilor la Survivor România. La prima vedere pare un dur, dar pentru ca publicul să-l cunoască mai bine, a făcut chiar el câteva dezvăluiri, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cine este, de unde vine, dacă are iubită și ce persoană importantă se regăsește printre multele tatuaje care-i tronează pe corp aflați mai jos.

TJ Miles e concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022. / Foto: Instagram
TJ Miles e concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022. / Foto: Instagram

TJ Miles este omul care a inventat una dintre expresiile virale din ultimele luni, "Big Blană", prin care descrie tot ce-i place și i se pare la modă.

Deși vorbește mai mult în engleză sau în "romgleză", TJ Miles nu a venit din Statele Unite ale Americii, ci este român. A trăit în Canada cea mai mare parte a vieții sale, iar în 2018 s-a întors în România, unde și-a deschis un service de mașini cu totul special.

S-a născut în Constanța, cu numele Tiberiu Iordache, a plecat în Abu Dhabi, iar apoi și-a urmat părinții în Canada, acolo unde a trăit cea mai mare parte a vieții sale și unde și-a schimbat și numele în Miles. Nu a plecat singur, ci și-a luat și bunica din partea mamei, femeia care l-a crescut și l-a ajutat să nu uite limba română. Când s-a plictisit de traiul din Toronto, TJ Miles a decis să revină în România.

Bunica, cea mai importantă persoană din viața lui TJ Miles

TJ Miles are numele bunicii tatuat pe piept. / Foto: Instagram
TJ Miles are numele bunicii tatuat pe piept. / Foto: Instagram

În emisiunea "La Măruță", de miercuri, 15 decembrie, Miles a dat detalii inedite despre familia lui, în special despre bunica mult iubită și apreciată, pe care o adoră și acum, după ce s-a stins din viață.

Are tatuaj cu numele bunicii

"Datorită ei mi-am menținut limba, Dacă nu era ea, nu mai vorbeam română. Cu părinții mei vorbesc în engleză, cu bunica am avut o relație specială. Am tatauat-o pe piept. Am numele ei pe piept, Maria Lungu. E singura femeie tatuată pe mine Ea a avut grijă de mine de când m-am născut. Am pierdut-o de câțiva ani. A trăit 94 de ani, a avut o viață bună, plină. Am avut grijă de ea. E înmormântată în București. Când m-am întors în România, m-am întors cu ea, nu am lăsat-o singură acolo", a mărturisit concurentul de la Survivor România.

De ce s-a întors TJ Miles în România

tj miles jpg

Deși avea o viață mai mult decât confortabilă în Canada, TJ Miles a simțit să se întoarcă acolo unde-i sunt rădăcinile.

"M-am săturat de Canada, m-am plictisit. Am vrut în București. Am adus conceptul unui service în România. Lumea de aici mi s-a părut puțin închisă la anumite chestii, la educație, la cum gândești. De aia sunt pe educațional pe internet."

Știe că roiesc femeile în jurul lui, dar acum, Miles spune că nu are timp de o relație stabilă și că nu-și dorește să amăgească pe nimeni: "Nu am iubită, nu am timp de așa ceva acum. De ce să mă însor cu una, să o mint și eu să merg cu alta?!", a mai declarat vloggerul care face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net