Emy Alupei, finalista în The Challenge: Spies, Lies and Allies. Luptă să câștige 500 de mii de dolari

Ultima actualizare:

Emy Alupei are toate motivele să fie fericită. Solista a ajuns în finala emisiunii “The Challenge: Spies, Lies and Allies” pentru care postul de televiziune MTV a pus la bătaie impresionanta sumă de un milion de dolari. Ea a fost printre favoriți și la Survivor România.

Emy Alupei, finalistă într-un show de mare anvergură de peste ocean. Sursa foto: Instagram
Emy Alupei, finalistă într-un show de mare anvergură de peste ocean. Sursa foto: Instagram

Emy Alupei vrea să plece acasă cu 500 de mii de euro

Emy Alupei este singura concurentă din Europa care a ajuns în finala celui de-al 37-lea sezon al emisiunii “The Challenge”, produsă de către MTV. Ultima etapă a concursului va fi difuzată în noaptea de miercuri spre joi, în Statele Unite ale Americii. La finalul competiției vor fi desemnați doi câștigători, o fată și un băiat, iar fiecare dintre ei va pleca acasă cu câte 500.000 de dolari. 

Emy Alupei se luptă cu șapte americani pentru marele titlu. Dintre ce 36 de sportivi care au intrat în competiție, doar 8 au reușit să ajungă în finală. Dansatorul Emanuel Neagu a ratat intrarea în marea finală cu doar un pas. Inițial scăpase de eliminare, însă prezentatorul a anunțat în ultimul moment că un al doilea băiat va părăsi competiția, iar cel care și-a luat adio de la competitori și de la premiu a fost Emanuel Neagu.

Cine este Emy Alupei

Andreea Emilia Alupei sau Emy Alupei, așa cum este cunoscută publicului, are 22 de ani și este prima voce feminină a muzicii trap românești. Artista și-a făcut debutul în showbiz-ul din România în 2016 când a participat la un concurs muzical televizat.

Deși acum este apreciată de tânăra generație, Emy a dezvăluit că în copilărie lucrurile au fost complet diferite pentru ea.

În copilărie, Emy Alupei a fost victima bullying-ului, atât din partea colegilor, cât și din partea profesorilor. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor, spunând că a fost nevoită să treacă prin momente grele în adolescență.

„Voiam să fiu în umbră! Pentru că am colesterol, aveam un regim special și toți copiii râdeau de mine, făceau caterincă, îmi aruncau mâncarea pe geam. Aveam și un telefon pe care mi l-au spart, îmi spărgeau tot ce aveam. Profesorii îi alimentau, făceau și ei mișto și râdeau când copiii spuneau ceva răutăcios. Plângeam în fiecare zi acasă!”, a povestit Emy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net