Culiță Sterp s-a întors la Survivor! Și-a dus toată familia în Dominicană

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cântărețul Culiță Sterp, fost concurent la Survivor România în sezonul trecut, s-a întors în Republica Dominicană, de data aceasta alături de familia lui. Iată imaginile!

Culiță Sterp s-a întors în Republica Dominicană Foto: Instagram
Culiță Sterp s-a întors în Republica Dominicană Foto: Instagram

Se pare că lui Culiță Sterp i-a plăcut atât de mult în Republica Dominicană încât a decis să se întoarcă! De data aceasta alături de partenera lui și de fiul lor, care s-a născut anul trecut.

Culiță Sterp s-a întors în Republica Dominicană, în vacanță

Fiind concurent în ediția trecută a concursului, în echipa Faimoșilor, Culiță nu a putut să se bucure așa cum se cuvine de toate minunile Republicii Dominicane, așadar cântărețul s-a întors pentru o experiență completă de data aceasta.

Totuși, nu a putut să nu viziteze și show-ul din care a făcut parte anul trecut, așadar Culiță s-a întors și pe platourile de filmare ale Survivor România 2022. Cântărețul a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare din vacanța din Dominicană, iar într-una dintre ele apar și actualii concurenți ai Survivor în fundal, dar și prezentatorul Daniel Pavel.

Nu a uitat de momentele în care poate că i-a fost greu în show, însă acum Republica Dominicană este mult mai „pașnică” cu artistul, oferindu-i numai peisaje frumoase, zile de plajă și cele mai bune feluri de mâncare. Culiță Sterp nu a dorit să se bucure de unul singur de aceste momente, așadar a venit însoțit de partenera lui, Daniela Iliescu, așa cum era de așteptat, dar și de micuțul lor, pe nume Milan.

Culiță Sterp și-a dorit să fie eliminat din competiție pentru a-i fi alături partenerei lui

Cu siguranță nici Daniela nu a uitat perioada în care iubitul ei a participat în competiție, ea fiind însărcinată pe atunci atunci, cei doi ducându-și dorul. 

Mai mult decât atât, Culiță Sterp și-a dorit să fie eliminat de la Survivor România, emisiune care pe atunci era difuzată de Kanal D, pentru a fi alături de Daniela Iliescu în momentul în care îl va aduce pe lume pe primul lor copil.

Culiță Sterp spunea atunci, în consiliul pentru eliminare, că nu se mai poate concentra la Survivor România din această cauză, așadar a cerut să plece, deși se descurca foarte bine în competiție. Acesta a refuzat să mai intre pe traseu și a fost descalificat.

Ce făcea Culiță înainte de Survivor?

Numele sau adevărat este Nicolae Sterp, fiind alintat Culiță în copilărie, pe care și-a petrecut-o în Hațeg. Culiță Sterp a absolvit cursurile liceului IC Brătianu. Familia lui deține peste 800 de oi, afacere de care s-a ocupat și el, dar și fratele sau, Iancu Sterp, concurent în primul sezon de Survivor România.

Acesta mai are și două surori, fiind în total 4 copii, o familie foarte unită, lucru care se vede atât în viață de zi cu zi, cât și pe rețelele de socializare. Astfel, Culiță a lăsat afacerea familiei pe mâini bune cât timp s-a îndreptat spre adevărată lui pasiune și anume muzica. 

Acesta reușește să fie printre cei mai populari cântăreți din țară noastră. După căsătoria și divorțul de Carmen de la Sălciua, Culiță a reușit să aibă un succes și mai mare, mai ales prin aparițiile în diverse emisiuni TV, printre care și Puterea dragostei. Deși e absolvent al Facultății de Științe Economice din Sibiu, și-a urmat însă marea pasiune: muzica!

Solistul a petrecut cinci luni în jungla din Republica Dominicană, unde a reușit să facă față condițiilor precare, a îndurat foamea și a demostrat că este un „supraviețuitor”, până când a decis să părăsească show-ul pentru a-i fi alături iubitei lui.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net