Culiță Sterp a abandonat SURVIVOR de dorul iubitei care va naște în curând. Faimosul a fost descalificat

Ultima actualizare:

    Culiță Sterp și Daniela vor deveni părinți
Culiță Sterp și Daniela vor deveni părinți

Situație incredibilă la Survivor România. Unul dintre cei mai vechi concurenți, chiar favorit la marele premiu, Culiță Sterp, a refuzat să mai intre pe traseu din dorința de a fi descalificat, pentru a ajunge cât mai repede în brațele iubitei. Daniela mai are puțin și va aduce pe lume un băiețel.

Culiță Sterp, Faimosul care se află în competiție de cinci luni, a abandonat pe final, răpus de dorul de iubita sa, de remușcarea că nu îi este alături, dar mai ales din disperarea de a fi acasă când i se naște primul copil. Daniela Iliescu este însărcinată și trebuie să nască la începutul lunii iunie. Culiță Sterp a mai dat semnale că nu își mai dorește să fie concurent, implorând publicul să nu îl mai voteze, însă în ediția difuzată vineri seara a făcut un gest fără precedent. A refuzat să mai intre pe traseu.

Culiță Sterp: "Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu"

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc  până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a spus Culiță Sterp.

"Decizia noastră este aceea de a-l descalifica"

Decizia producătorilor a fost anunțată în consiliul de nominalizare. "Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția  Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat Dan Pavel, în consiliul de nominalizare.

„Am ajuns până aici, m-am uimit și pe mine și pe familia mea. Din păcate nu mai pot continua, pentru că se apropie momentul când voi deveni tătic și trebuie să fiu lângă Daniela. M-am simțit vinovat că nu am fost lângă ea. O visam în fiecare noaptea, pe mama și pe frații mei, pe care nu i-am mai văzut de cinci luni. A fost experiența vieții mele. M-a învățat multe lucruri, m-a schimbat și mă simt un om schimbat", a spus Culiță, după ce a aflat că a fost descalificat.

Daniela, iubita lui Culiță Sterp: "Ne-am cunoscut la liceu, sunt deja 13 ani de când ne știm"

Daniela și Culiță se cunosc de 13 ani, din clasa a 9-a de liceu, însă povestea lor de dragoste s-a înfiripat abia anul trecut, când tânăra tocmai se despărțise de fostul ei iubit. Pentru Daniela, Culiță a renunțat la toate femeile care roiau în jurul lui. „Ne-am cunoscut la liceu, sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni. Culiță chiar dacă a devenit vedetă, mereu când venea acasă ne întâlneam. Eu am stat mult în SUA, nu ne-am mai văzut, dar am păstrat legătura. Eu am revenit în țară pe la începutul lui 2018. Anul trecut, când ne-am întâlnit, mă despărțisem de fostul iubit, voiam sa fiu singură în 2020. Nu voiam o relație. O săptămână a venit seară de seară după mine. Eu, sincer, nu am luat în serios avansurile lui, mă gândeam că nu o să dureze. Au trecut lunile și mi-am dat seama că s-a maturizat. Mi-a zis că a umblat cu multe femei, dar mereu spunea că își dorește familie și copii. Am decis că trebuie să-mi asum că sunt într-o relație cu un bărbat frumos. Pentru mine e cel mai frumos”, a povestit Daniela Iliescu în emisiunea "Teo Show".

Citește și:

Survivor 2021. Carmen de la Sălciua, femeia care stă între Culiță Sterp și Jador. Cu primul s-a măritat, cu cel de-al doilea s-a sărutat

SURVIVOR 2021 Surpriză colosală pentru Culiță Sterp. Cum l-a anunțat iubita că va avea băiat, deși inițial știa că e fetiță

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net