Otilia Bilionera, eliminată de la Survivor! Ce probleme grave de sănătate are Faimoasa

#Survivor România
Ultima actualizare:

Mică, mică, dar a rezistat aproape două luni, luptând cot la cot cu adversari de temut. Totuși, problemele de sănătate i-au pus piedici Otiliei Bilionera și a fost eliminată în ediția de duminică seara.

cub otilia bilionera animat gif

"Are dureri mari, probleme cu rinichii, infecții urinare pentru care ia antibiotice și a devenit vulnerabilă emoțional. Plânge din orice", ne-au mărturisit surse din concurs.

Otilia Bilionera se află de aproape opt săptămâni în jungla Dominicană și nimeni nu ar fi zis că un trup atât de fragil, firav, va rezista o perioadă atât de îndelungată. Otilia Bilionera are mai puțin de 50 de kilograme, 1,70 metri înălțime, 30 de ani și se luptă cot la cot cu cei care au forță. Este un pion important, a reușit performanța de a nu se accidenta în această competiție, însă, iată, că artista a fost nevoită să își ia "la revedere" de la echipa sa, din cauza unor probleme despre care nu a vorbit, nu s-a văitat.

"Otilia are dureri mari de rinichi"

Otilia se confruntă cu afecțiuni renale dinainte de a intra în competiție. A venit în junglă cu o pungă de antibiotice, însă condițiile precare, lipsa de igienă, efortul și lipsa alimentației, din păcate, și-au spus cuvântul. Nici tratamentul nu a mai putut face față.

"Otilia are dureri mai de rinichi. Se luptă cu o infecție urinară, a luat antibiotic puternic din cauza căruia s-a ales cu o altă problemă intimă. A rezistat eroic până acum și a dovedit că are o forță, i se potrivește proverbul buturuga mică răstoarnă carul mare. Numai că problemele ei de sănătate sunt destul de mari și se chinuie. În plus, acestea și-au pus amprenta și din punct de vedere psihic. Oti este foarte vulnerabilă emoțional, plânge din orice", ne-a spus o sursă din anturajul solistei. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net