Eliminare la „Survivor" duminică seara. Accidentări și bârfe pe bandă rulantă

#Survivor România

Ediția difuzată duminică a emisiunii Survivior va aduce telespectatorilor răsturnări de situație și noi conflicte. Cele două tabere se află de mai bine de o lună în competiție, iar tensiunile cresc de la o zi la alta. Concurenții obosiți și lipsiți de hrană suficientă sunt mai irascibili, iar accidentările nu lipsesc. 

Echipa Faimoșilor Sursă foto: PRO TV
Echipa Faimoșilor Sursă foto: PRO TV

Războinicii și Faimoșii se află de o lună jumătate în Republica Dominicană și au participat deja la numeroase jocuri de recompensă sau comunicare. Concurenți din ambele tabere au fost eliminați în urma consiliilor, iar unii au fost nevoiți să părăsească concursul din considerente medicale. O eliminare bazată pe argumente de ordin medical va avea loc și în ediția din 27 februarie.

Cine va fi nevoit să își facă bagajele și să se îndrepte spre casă? Telespectatorii vor avea șansa să observe care este atmosfera în fiecare dintre cele două tabere. Războinicii par liniștiți și mulțumiți de rezultatele obținute în ultima perioadă. în timp ce frustrările încep să iasă la suprafață în rândul vedetelor! 

Cine s-ar putea alătura echipei Faimoșilor

Se zvonește că alte numele celebre din showbizul autohton se pregătesc să pășească în competiția din Republica Dominicană. Printre numele vehiculate se numără și cel al Simonei Suhoi, cunoscută de o țară întreagă sub porecla de Simona Sensual. Deși ar fi primit o ofertă de a participa, Simona nu este sigură că formatul emisiunii s-ar potrivi personalității și abilităților pe care le deține. Traiul în junglă i se pare unul greu de acceptat.

Și fostul soț al Elenei Ionescu și-ar fi dorit să participe la Survivor, însă se pare că nu a fost acceptat, în ciuda faptului că are o condiție fizică de invidiat și este antrenor de fitness. Cele mai noi nume celebre care au ajuns în Dominicană sunt fostul gimanst Marian Drăgulescu și dansatoarea de belly dance Natalia Duminică. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net