Andreea Antonescu, despre banii primi╚Ťi la Survivor: ┬źEram convins─â c─â o s─â refuze suma┬╗

#Survivor România

Andreea Antonescu a dezv─âluit c─â participarea la Survivor Rom├ónia a reprezentat, ├«ntr-adev─âr, o real─â provocare, ├«ns─â a recunoscut ├«n acela╚Öi timp c─â a fost pl─âtit─â foarte bine. Iat─â ce spune c├ónt─ârea╚Ťa despre suma ├«ncasat─â!

image
Andreea Antonescu, despre suma primită la Survivor România Foto: Captură Video

De╚Öi este o competi╚Ťie care le testeaz─â toate limitele concuren╚Ťilor, ace╚Ötia fiind nevoi╚Ťi s─â dea dovad─â de for╚Ť─â fizic─â pe de-o parte, dar ╚Öi de un psihic foarte puternic de cealalt─â parte, se pare c─â nici onorariile lor nu sunt tocmai de ignorat.

Dup─â ce┬áRoxana Ciuhulescu┬áa dezv─âluit recent c─â a primit o sum─â impresionant─â pentru participarea ei la Survivor Rom├ónia, acum ╚Öi┬áAndreea Antonescu┬áa dezv─âluit c─â a fost pl─âtit─â foarte bine ├«n perioada ├«n care s-a aflat ├«n competi╚Ťie.

Andreea Antonescu, despre banii primi╚Ťi ├«n urma Survivor Rom├ónia

Andreea Antonescu a catalogat competi╚Ťia Survivor drept o experien╚Ť─â marcant─â, ├«ns─â a dezv─âluit c─â a fost foarte bine pl─âtit─â, iar┬áproduc─âtorii emisiunii au acceptat cu u╚Öurin╚Ť─â suma pe care ea a cerut-o. ├Än cadrul emisiunii ÔÇ×La M─âru╚Ť─âÔÇŁ, c├ónt─ârea╚Ťa i-a m─ârturisit prezentatorului TV c─â s-a ├«ntors mai bogat─â din Republica Dominican─â, at├ót din punctul de vedere al experien╚Ťei tr─âite, c├ót ╚Öi financiar!

ÔÇ×Ai c├ó╚Ötigat bine la Survivor?ÔÇŁ, a ├«ntrebat-o C─ât─âlin M─âru╚Ť─â. ÔÇ×Ce? Experien╚Ť─â de via╚Ť─â? A fost o experien╚Ť─â┬á care m-a schimbat. S-a pl─âtit foarte bine, da.

A fost a doua oar─â ├«n via╚Ťa mea, serios vorbind, c├ónd am dat o sum─â pe care eram convins─â c─â mi-o refuz─â oamenii.┬á╚śi a fost a doua oar─â ├«n via╚Ťa mea c├ónd mi-a fost acceptat─â.ÔÇŁ, a dezv─âluit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, despre experien╚Ťa Survivor Rom├ónia

Aceasta a mai explicat c─â nimic nu se compar─â cu experien╚Ťa tr─âit─â ├«n Republica Dominican─â, ea particip├ónd ├«n trecut ╚Öi la ÔÇ×FermaÔÇŁ.

ÔÇ×Acolo te descoperi. Eu am trecut ╚Öi prin experien╚Ťa Fermei, dar ce se ├«nt├ómpl─â, acolo, la Survivor, nu se compar─â cu nimic. Eu n-o s─â pot uita niciodat─â. Nu-╚Ťi po╚Ťi imagina cum cel mai frumos lucru pe care-l tr─âie╚Öti este un apus de soare. ├Än rest nu ai nimic. Sunt ni╚Öte condi╚Ťii care m-au f─âcut s─â apreciez ╚Öi mai mult via╚Ťa pe care o am. Te transform─â...ÔÇŁ, a mai spus c├ónt─ârea╚Ťa.

Andreea Antonescu a f─âcut parte din echipa Faimo╚Öilor la Survivor Rom├ónia┬áanul trecut, ├«n 2021. Artista a rezistat ├«n competi╚Ťie pu╚Ťin peste o lun─â, dup─â care a p─âr─âsit show-ul, cu o accidentare grav─â.

Chiar ╚Öi a╚Öa, Andreea sus╚Ťine c─â a fost pl─âtit─â foarte bine, cer├ónd o sum─â pe care nu credea c─â echipa o va accepta, d├ónd de ├«n╚Ťeles, astfel, c─â a fost una destul de mare. Click! a aflat la vremea respectiv─â c─â unul dintre cei mai bine pl─âti╚Ťi Faimo╚Öi a fost Jador, care a primit circa┬á4.500 de euro pe s─âpt─âm├ón─â.

C├ónd a men╚Ťionat c─â a fost pentru a doua oar─â c├ónd i s-a acceptat suma din prima, artista a f─âcut referire, cel mai probabil, la pictorialul ei din Playboy, pentru care a primit 30.000 de dolari.┬á

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á ┬á

cub andreea antonescu animat gif
sursa foto Pexels.com
Anne foto1 GettyImages 140029523 jpg
FotoJet jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
298928761 839714603683337 6502115801888948110 n jpg
sursa foto pexels.com
298388446 470646224906806 5861587581580266669 n jpg
image
image
image
image
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg
maria constantin iubit 3 png
laura musuroaea (6) jpg
AAAABRzLiuBWqPJ49mrNCKcJdX5G6tNm4 jX QCi t1U9AAwqZ5euaHwFhq7CLGEkd5mVInp01WZz5X6IFZMRCpXePcf3Pfa7e982bAkR0mVCEn2yOA14jPA11FqBvE7barYc e0 jpg