Andreea Antonescu, despre banii primiți la Survivor: «Eram convinsă că o să refuze suma»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu a dezvăluit că participarea la Survivor România a reprezentat, într-adevăr, o reală provocare, însă a recunoscut în același timp că a fost plătită foarte bine. Iată ce spune cântăreața despre suma încasată!

Andreea Antonescu, despre suma primită la Survivor România Foto: Captură Video
Andreea Antonescu, despre suma primită la Survivor România Foto: Captură Video

Deși este o competiție care le testează toate limitele concurenților, aceștia fiind nevoiți să dea dovadă de forță fizică pe de-o parte, dar și de un psihic foarte puternic de cealaltă parte, se pare că nici onorariile lor nu sunt tocmai de ignorat.

După ce Roxana Ciuhulescu a dezvăluit recent că a primit o sumă impresionantă pentru participarea ei la Survivor România, acum și Andreea Antonescu a dezvăluit că a fost plătită foarte bine în perioada în care s-a aflat în competiție.

Andreea Antonescu, despre banii primiți în urma Survivor România

Andreea Antonescu a catalogat competiția Survivor drept o experiență marcantă, însă a dezvăluit că a fost foarte bine plătită, iar producătorii emisiunii au acceptat cu ușurință suma pe care ea a cerut-o. În cadrul emisiunii „La Măruță”, cântăreața i-a mărturisit prezentatorului TV că s-a întors mai bogată din Republica Dominicană, atât din punctul de vedere al experienței trăite, cât și financiar!

Ai câștigat bine la Survivor?”, a întrebat-o Cătălin Măruță. „Ce? Experiență de viață? A fost o experiență  care m-a schimbat. S-a plătit foarte bine, da.

A fost a doua oară în viața mea, serios vorbind, când am dat o sumă pe care eram convinsă că mi-o refuză oamenii. Și a fost a doua oară în viața mea când mi-a fost acceptată.”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, despre experiența Survivor România

Aceasta a mai explicat că nimic nu se compară cu experiența trăită în Republica Dominicană, ea participând în trecut și la „Ferma”.

Acolo te descoperi. Eu am trecut și prin experiența Fermei, dar ce se întâmplă, acolo, la Survivor, nu se compară cu nimic. Eu n-o să pot uita niciodată. Nu-ți poți imagina cum cel mai frumos lucru pe care-l trăiești este un apus de soare. În rest nu ai nimic. Sunt niște condiții care m-au făcut să apreciez și mai mult viața pe care o am. Te transformă...”, a mai spus cântăreața.

Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România anul trecut, în 2021. Artista a rezistat în competiție puțin peste o lună, după care a părăsit show-ul, cu o accidentare gravă.

Chiar și așa, Andreea susține că a fost plătită foarte bine, cerând o sumă pe care nu credea că echipa o va accepta, dând de înțeles, astfel, că a fost una destul de mare. Click! a aflat la vremea respectivă că unul dintre cei mai bine plătiți Faimoși a fost Jador, care a primit circa 4.500 de euro pe săptămână.

Când a menționat că a fost pentru a doua oară când i s-a acceptat suma din prima, artista a făcut referire, cel mai probabil, la pictorialul ei din Playboy, pentru care a primit 30.000 de dolari. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net