Andreea Antonescu, planuri mari pentru 2022: ┬ź├Ämi doresc un copil┬╗

10 ianuarie 2022

Andreea Antonescu ╚Öi feti╚Ťa ei, Sienna, au petrecut s─ârb─âtorile de iarn─â departe de Rom├ónia, tocmai ├«n Statele Unite ale Americii. Vedeta nu pl─ânuie╚Öte s─â se ├«ntoarc─â cur├ónd, a╚Öadar ╚Öi-a prelungit vacan╚Ťa. 

image
Andreea Antonescu are planuri m─âre╚Ťe pentru 2022

Andreea Antonescu ╚Öi Traian Spak s-au desp─âr╚Ťit ├«n toamna anului 2019. Afaceristul a continuat s─â locuias─â ├«n Statele Unite ale Americii, ├«n timp ce artista s-a ├«ntors ├«n Rom├ónia ├«mpreun─â cu fiica lor, Sienna. 

├Än ciuda faptulului c─â dup─â divor╚Ť au existat mai multe schimburi de replici acide, ├«n prezent cei doi au o rela╚Ťie civilizat─â de dragul fiicei lor. Mai mult dec├ót at├ót, s─ârb─âtorile de iarn─â le-au petrecut ├«mpreun─â ├«n Statele Unite ale Americii. 

├Än prezent, Andreea Antonescu se afl─â ├«n America ├«mpreun─â cu fratele ei, mama ╚Öi Sienna. ├Äntr-un interviu acordat lui C─ât─âlin M─âru╚Ť─â, Andreea a vorbit despre cum a petrecut s─ârb─âtorile ╚Öi a men╚Ťionat c─â Traian Spak i-a fost al─âturi at├ót de Cr─âciun, c├ót ╚Öi de Revelion, totul spre bucuria Siennei. 

stanga
dreapta
andreea balan  sandel balan andreea antonescu jpeg
2 andreea antonescu  survivor 1 jpeg
andreea antonescu survivor romania2 jpeg
andreea antonescu sienna jpg
andreea balan andreea antonescu 2 png png
3 andreea antonescu cu fratele sau razvan jpg jpeg
andreea antonescu main png
andreea antonescu 2 0 jpeg
andreea antonescu instagram jpeg
andreea antonescu png
andreea antonescu jpeg
andreea antonescu playboy 0 jpeg
andreea antonescu png
andreea antonescu jpg
andreea antonescu survivor jpeg

ÔÇ×Sunt ├«n State. ├Än sf├ór╚Öit am prins o perioad─â s─â fug din ╚Ťar─â, s─â vin ├«n State. O s─â stau o lun─â, prima perioad─â am petrecut-o ├«n Vegas. M-am bucurat s─â fac s─ârb─âtorile al─âturi de Sienna.

Apoi am venit ├«n LA, unde am locuit mul╚Ťi ani de zile. ├Än ultima perioad─â am fost ocupat─â ├«n Rom├ónia, ├«mi era dor. De data asta a zis prezent (fostul so╚Ť) la aceast─â s─ârb─âtoare, de Cr─âciun, de Revelion.

Suntem ├«n rela╚Ťii foarte bune, ╚Ötim care ne este scopul, anume Sienna", i-a povestit Andreea lui C─ât─âlin M─âru╚Ť─â. 

image

Andreea Antonescu a f─âcut o declara╚Ťie surprinz─âtoare. Atunci c├ónd a fost ├«ntrebat─â care ├«i sunt planurile ╚Öi dorin╚Ťele pentru anul care abia a ├«nceput, solista a declarat c─â ├«╚Öi dore╚Öte s─â aib─â parte de succes profesional, dar ╚Öi de un al doilea copil. "Prima dorin╚Ť─â e ca to╚Ťi s─â fim ferici╚Ťi, ├«mplini╚Ťi, s─ân─âto╚Öi. Cariera s─â mearg─â mai departe. C├ót mai multe piese noi, at├ót singur─â, c├ót ╚Öi cu Andre. ╚śi Doamne ajut─â, un copil. ╚śti╚Ťi c─â ├«mi doresc un copil", a declarat Andreea Antonescu. 

image

Motivul care a dus la divor╚Ťul Andreei de Traian Spak

Andreea nu vorbe╚Öte des despre separarea de tat─âl Siennei, ├«ns─â a m─ârturisit c─â motivul principal care a dus la desp─âr╚Ťire a fost dorin╚Ťa ei de a se ├«ntoarce ├«n Rom├ónia pentru a se ocupa de propriile proiecte.

Artista a m─ârturisit c─â se afla ├«n Rom├ónia atunci c├ónd a luat decizia de a pune punct mariajului. I-a telefonat lui Traian ╚Öi l-a informat c─â " o perioad─â de timp nu va mai ajunge ├«n America at├ót de des c├ót este necesar pentru a ├«ntre╚Ťine o c─âs─âtorie".

"Am avut puterea de a pune m├óna pe telefon ╚Öi de a-mi asuma faptul c─â suntem doi oameni ra╚Ťionali. Eram pe dou─â continente diferite, cu un copil minunat pe care vrem ╚Öi ne dorim s─â-l cre╚Ötem ├«mpreun─â. Am luat fr├óiele ├«n m├ón─â ╚Öi i-am zis c─â pentru urm─âtorii ani nu voi mai ajunge ├«n State sau nu at├ót de mult astfel ├«nc├ót s─â ├«ntre╚Ťin aceast─â c─âsnicieÔÇŁ, declara Andreea. 

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png