Andreea Antonescu, aceeași siluetă ca în adolescență. Care e secretul

Ultima actualizare:

La 39 de ani, Andreea Antonescu are 48 de kilograme și o talie de viespe. Artista are secretele ei și reușește să își păstreze greutatea pe care a avut-o la debutul muzical, chiar și acum la cei 39 de ani. 

Andreea Antonescu se mândrește cu o siluetă ca-n adolescență
Andreea Antonescu se mândrește cu o siluetă ca-n adolescență

Andreea Antonescu a debutat la vârsta de 16 ani în muzica românească, cu trupa Andre. Au trecut 23 de ani de atunci, dar dacă te uiți la ea, ai impresia că timpul a înghețat. Jumătatea Andreei Bălan a împlinit în urmă cu câteva luni 39 de ani, dar arată ca în adolescență, aceeași greutate, doar părul mai scurt și sânii mai mari.

Care este secretul siluetei și al celor 48 de kilograme pe care Andreea Antonescu reușește să le păstreze și acum? Sportul, procedurile corporale și mâncarea bună. 

"Mai merg la sală, unde trag de fiare. N-am tendinţă de îngrăşare, dar probabil că mă ajută foarte mult şi spectacolele, unde mă zbânţui între 45 de minute şi o oră. Am 46 de kilograme. Nu ştiu ce înălţime am, nu m-am măsurat niciodată. Mereu am fost complexată că sunt micuţă. Spun că am 1,60 m cu tot cu TVA", spunea Andreea Antonescu în urmă cu ceva vreme. Iată că se prezintă la fel și acum, doar că a băgat pe lista de "secrete" și procedurile corporale.

andreea antonescusalon jpg

Artista merge regulat la o clinică specializată, unde face criolipoliză- o procedură care îngheață grăsimea pe zonele cu probleme, dar și un tratament care te ajută să scapi de celulită.

"Toată viața mea am avut un stil de viață dezorganizat. Eram persoana care mânca un borcan de Nutella și un cozonac și asta eram în stare să mănânc în fiecare zi și nu aveam nicio problemă legată de kilograme. Din contră aveam câteva kilograme de sănătate în minus față de cât am acum. Problema au fost cele două realityshow-uri la care am participat, Ferma și Survivor, care efectiv m-au înfometat.

andreea antonescu jpg

Și, vorbind cu fratele meu și cu câteva persoane care se ocupă de nutriție și tot ce înseamnă stil de viață sănătos, mi-au spus că corpul a luat-o razna și începusem să mă îngraș de la absolut orice pentru că l-am privat o perioadă foarte lungă de timp de tot ce înseamnă mâncare și atunci el încearcă să își ia provizii.

Acela a fost momentul în care am început un stil de viață sănătos prin tot ce presupune asta: am renunțat la tot ce nu făcea bine corpului meu, și am început să merg la sală de 5,6 ori pe săptămână, masaje cu bambus tratamente corporale, și tot ce înseamnă un stil de viață sănătos. Toată viața am investit în psihicul meu, prin cărțile pe care le am citit, dar nu am avut niciodată grijă de corpul meu, care până la urmă e carcasa fiecăruia, ne naștem în el și stăm în el toată viața, moment în care am zis să investesc și în fizic", a mărturisit Andreea Antonescu pentru Click!

Andreea antonescu costum baie jpg

Andreea Antonescu a petrecut sărbătorile în America

Andreea merge des în America, pentru că acolo este soțul ei, Traian Spak, și iată că și sărbătorile le-a petrecut tot peste Ocean. De data aceasta în formulă completă, alături de fetița ei, Sienna, care va împlini 11 ani anul acesta. Au fost în Las Vegas, s-au distrat împreună și urmează să se întoarcă în țară zilele viitoare.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net