Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când și-a văzut mama în Playboy

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu a povestit recent o întâmplare care poate trece, cu siguranță, drept coșmarul oricărei mame mai stricte. Cântăreața a dezvăluit cum fiica ei, Sienna, a văzut fotografiile din revistele pentru adulți în care aceasta a pozat. Iată cum a reacționat fetița!

Andreea Antonescu, alături de fiica ei, Sienna Foto: Arhivă personală
Andreea Antonescu, alături de fiica ei, Sienna Foto: Arhivă personală

Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre cea mai intensă perioadă din viața ei, pe când trupa „Andre”, unde activa alături de Andreea Bălan, avea câștiguri financiare extrem de mari, pentru vremea respectivă.

Mai mult decât atât, cântăreața a dezvăluit și cum a reacționat fiica ei, atunci când a aflat că mama ei a pozat într-o revistă pentru adulți și a văzut-o pe aceasta în ipostaza de „iepuraș” Playboy.

Andreea Antonescu, despre câștigurile trupei Andre

Despre bani, Andreea Antonescu susține că pe majoritatea i-a investit, însă cu timpul s-au pierdut. „I-am investit în ce consideram că reprezintă familie în perioada aceea! (..) Vrei să știi dacă i-am pierdut? Da, i-am pierdut! Nu mi-au plăcut vreodată întrebările legate de partea financiară (..) Erau perioade în care câștigam aproximativ un apartament pe lună!”, a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.

Andreea Antonescu a rămas în istoria Playboy România ca fiind vedeta care a încasat cei mai mulți bani pentru un pictorial, și anume 30.000 de euro! La acea vreme, artista a negociat o sumă de trei ori mai mare decât Loredana Groza, Andreea Bănică sau Andreea Mantea.

Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu când a văzut pozele Playboy ale mamei ei

Întrebată despre reacția familiei în momentul apariției pictorialului Playboy, Andreea a dezvăluit o întâmplare cu fiica ei, Sienna.

„Când m-am întors acasă, undeva pe la unsprezece noaptea, era un mare tărăboi la mine în casă. Era un circ mare între mama și Sienna și nu înțelegeam ce se întâmplă, și mama alerga după Sienna cu o rochiță, copilul meu fiind dezbrăcat de tot în noaptea sfântă de Crăciun. Mi-a zis mama: Păi da, a văzut revista Playboy cu tine și vrea să fie ca tine, dezbrăcată!”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Andreea a explicat că cea care a susținut-o cel mai mult a fost chiar mama ei. De asemenea, și bunicul artistei i-a văzut acesteia pozele!

„Și bunicul meu îmi amintesc, se uita așa prin revistă, îți dai seama vreo trei zile nu am putut să dau ochii cu bunicul meu și fratele meu era oripilat”, a mai povestit ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net