Survivor a mai pierdut un Războinic. Cine a fost eliminat din trib

#Survivor România

Ediția de marți, 22 februarie, a venit cu o nouă eliminare, de data aceasta în tribul Războinicilor. Iată cine a plecat acasă!

O nouă eliminare la Survivor România Foto: Captură Video
O nouă eliminare la Survivor România Foto: Captură Video

Războinicii au pierdut jocul de imunitate difuzat luni, 21 februarie, astfel că au fost nevoiți să propună trei nume spre eliminare. Acestea au fost Doru, Elena Matei și Oana Ciocan, care au intrat, astfel, la votul publicului.

În ediția din seara de marți, s-a desfășurat jocul de comunicare, unde de data aceasta Războinicii au ieșit învingători, cu 10-4, după înfrângerea din ediția precedentă.

Războinicii, la consiliul de eliminare

Recompensa a constat într-o seară de comedie, cu popcorn, în cadrul căreia tribul Războinicilor va putea urmări serialul „Las Fierbinți”. În celelalte dăți, concurenții au putut lua legătura cu cei de acasă, de aceea numindu-se și jocul de „comunicare”.

Dacă inversau scorurile din cele două zile, Războinicii ar fi putut câștiga imunitatea, însă se pare că au tras mai tare pentru jocul de comunicare, câștigându-le pe toate de până acum, de altfel. În privința imunității însă, Războinicii au intrat la consiliul de eliminare. 

Am încercat mereu să îmi ajut colegii. E cea mai tare experiență Survivor. Îmi face mare plăcere să particip.”, a spus Doru Răduță.

„Dacă voi continua acest drum, Survivor mă va transforma într-o variantă foarte bună a mea.”, a spus și Oana.  

M-am mai împăcat cu ideea. Dar Survivor e un un început pentru mine. Am învățat aici să fiu vulnerabilă, să las garda jos. Nu vreau să plec acasă, mai am multe lucruri de demonstrat.”, a zis Elena Matei, înainte să afle votul publicului.

Elena Matei, eliminată de la Survivor România

Cea care a primit cele mai puține voturi din partea publicului a fost Elena Matei, care a primit vestea cu lacrimi în ochi. „Nu îmi vine să cred. Înseamnă că nu mi-am făcut treaba așa de bine cum credeam. Eu am primit multe palme de la viață și mă consider oricum o supraviețuitoare.

Eu deja mă vedeam pe următorul traseu. Poate atitudinea mea și vorbele mele au deranjat. Poate nu am adus aportul echipei...Sunt supărată că plec. Dar eu știu că am dat tot ce am avut eu mai bun (..) Mă abțin cu greu să nu plâng.”, a mai spus Elena, pentru care aventura Surivivor România s-a încheiat în ediția de marți, 22 februarie.

Tot în decursul acestei ediții, s-au alăturat echipelor lor și concurenții trimiși în Exil, CRBL și Relu Pănescu, iar „chinul” a luat sfârșit și pentru ei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net