Trei Războinici, propuși spre eliminare la Survivor! Cine a fost nominalizat

#Survivor România
Ultima actualizare:

Un nou joc de imunitate s-a disputat între Faimoși și Războinici, în ediția de luni seară, 21 februarie, a emisiunii Survivor România. După ce au pierdut, Războinicii au fost convocați la consiliul de nominalizare, unde au fost nevoiți să propună trei nume spre eliminare.

Trei Războinici, propuși spre eliminare la Survivor! Foto: Captură Video
Trei Războinici, propuși spre eliminare la Survivor! Foto: Captură Video

Concurenții fiecărei echipe au încercat să dea tot ce au mai bun pe traseu, în vederea obținerii imunității, în timp ce Relu Pănescu și CRBL se aflau în exil. Pe lângă imunitate, câștigătorii au primit și provizii. Faimoșii au condus jocul încă de la început, ajungând la un moment dat și la 7-0. 

Faimoșii au câștigat la jocul de imunitate

Ulterior, situația a părut că s-a redresat, după ce și Războinicii începuseră să aducă puncte pentru echipa lor, dorind să întoarcă scorul. Deși s-a crezut că se poate răsturna situația, Faimoșii au ieșit învingători în cele din urmă, trimițându-i pe Războinici direct în consiliul de nominalizare. Faimoșii au câștigat cu 10-7. 

Traseul a fost unul greu, fiind construit un decor special pentru proba de luni seară. În premieră, concurenții au fost nevoiți că coboare în cădere liberă pe niște tobogane înalte, cu apă.

Înainte de consiliu, Războinicii au intrat și la jocul de imunitate individuală, în urma căruia au primit colanele de imunitate Ștefania Ștefan și Blaze. La consiliu, în urma nominalizării colective, cel care a fost numit spre eliminare a fost Doru, el primind cele mai multe voturi din partea colegilor săi. 

Doru, Oana și Elena, de la Războinici, propuși spre eliminare

Ștefania Ștefan, purtătoarea colanului de imunitate la feminin a propus-o spre eliminare pe Oana Ciocan. Blaze, cel care a luat colanul imunității băieților, a nominalizat-o direct spre eliminare pe Elena Matei. 

Îmi pare rău că mă aflu în această postură, dar mă așteptam. Ca ultimii veniți să fie posibil primii plecați. Am avut poate prea puține intrări pe traseu, în apărarea mea. Am demonstrat că am o șansă să fiu în fața colegilor mei”, a spus Doru Răduță.

Cumva lor li s-a părut că nu am dat tot. Dar au fost momente când am fost cot la cot cu adversarele mele. Am fost la un pas să aduc punctul. Nu înseamnă că sunt slabă dacă am primit acest vot. Nu mă simt afectată. O să continui”, a spus și Oana Ciocan.

„Nu mă așteptam. Noi am avut niște discuții. Ce a făcut Blaze e un vot strategic. Sau nu a vrut să nominalizeze alte persoane..Nu doresc să plec acasă. Eu consider că m-am implicat, am dat totul pe traseu. Nu m-am dat bătută”, a declarat și Elena.

Toți trei sunt, astfel, propuși spre eliminare, și pot fi salvați de acum în colo numai de cei de acasă, prin vot. In ediția de marți, 22 februarie, vom afla cine urmează să părăsească competiția Survivor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net