Suferința prin care a trecut Ștefania Ștefan, de la Survivor. Cine e bărbatul care acum o face fericită

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ștefania Ștefan de la „Survivor” le-a povestit telespectatorilor care pot fi urmările unei alegeri greșite, după ce a fost „prinsă” timp de 6 ani într-o relație toxică. Iată cine este bărbatul care a învățat-o din nou să iubească!

Ștefania Ștefan de la Survivor, dezvăluiri despre o fostă relație Foto: Arhivă
Ștefania Ștefan de la Survivor, dezvăluiri despre o fostă relație Foto: Arhivă

Deși mulți o văd pe Ștefania Ștefan, concurenta din echipa Războinicilor de la „Survivor România”, drept o fire sigură pe ea și determinată să dea mereu pe traseu tot ceea ce are mai bun, de multe ori și reușind, se pare că nu mereu a avut parte de această încredere în sine.

Războinica a dezvăluit, în cadrul emisiunii, că a fost prinsă în trecut într-o relație toxică, iar timp de 6 ani nu a putut să scape din „capcană”. Ca orice femeie orbită de iubire, care speră că partenerul ei se va schimba în bine în viitorul apropiat, Ștefania Ștefan a rezistat 6 ani într-o relație care i-a adus nefericire.

Ștefania Ștefan, prinsă 6 ani într-o relație toxică

După ce și-a dat seama că lucrurile nu vor evolua niciodată în bine, concurenta a pus punct situației respective. În prezent, are un nou partener, care o face fericită și a învățat-o din nou ce înseamnă iubirea, după întreaga suferință prin care a trecut în relația anterioară.

Când l-am auzit pe Cătălin (n.r. Cătălin Zmărăndescu) că îmi spune că plâng fals, m-a afectat foarte tare. Nu știu dacă el vrea să mă facă pe mine la psihic și mi-am dorit să spun, să vadă oamenii de acasă cum sunt eu”, a spus Războinica.

Ștefania: „Nu doresc niciunei femei ce am avut eu”

„Eu vin dintr-o relație foarte toxică. Nu doresc niciunei femei ce am avut eu. Au fost 6 ani, nu doresc asta nimănui. Am trecut prin ea, am învățat, iar acum am un iubit care duce tot greul psihicului meu și traumelor mele și acțiunilor mele.

El are toată răbdarea și iubirea și tandrețea să mă accepte și să știe de ce. De-aia m-a afectat ce a spus Cătălin”, a povestit Ștefania, în emisiune, după ce a plâns când Războinicii au fost acuzați că nu i-au dat lui Relu Pănescu mâncare în Exil.

Cu cine se iubește în prezent Ștefania, de la Survivor

Pe rețelele ei de socializare, apar multe imagini cu Ștefania și iubitul ei, în ipostaze tandre și cu zâmbete largi pe față, semn că între ei lucrurile sunt liniștite și merg cum nu se poate mai bine. Mai mult decât atât, în mediul virtual putem vedea o cu totul altă Ștefania, așa cum nu apare la Survivor: aranjată, machiată și foarte cochetă!

Ea și iubitul ei par să împărtășească pasiuni comune, ambii fiind firi sportive. Cei doi merg împreună în drumeții și au multe imagini în care se află în natură, semn că nu sunt deloc adepții unei vieți sedentare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net