Soția lui Blaze din echipa "Războinicilor", detalii necunoscute despre relația cu partenerul ei

#Survivor România
Ultima actualizare:

Soția lui Blaze, concurentul de la Survivor România, din echipa Războinicilor, a povestit cum și-a întâlnit partenerul în cadrul unei emisiuni de matrimoniale și a dat detalii despre nunta lor atipică. 

izabela blaze survivor jpg

Godspower Morris Okpata, cunoscut drept GP Blaze, este unul dintre concurenții care se luptă pentru premiul cel mare în cadrul show-ului Survivor România

Pentru GP Blaze nu este prima dată când participă la o emisiune televizată, deoarece el a ajuns în atenția publicului din România după ce a participat la un show de matrimoniale, și anume "Mireasa". 

Soția lui Blaze, Izabela, a povestit cum și-a întâlnit soțul în timpul emisiunii de matrimoniale și a dezvăluit care au fost cele mai mari provocări cu care a avut cuplul de-a face de-a lungul timpului. 

"Mi-am dat seama că el e alesul din ziua în care a venit și mi-a șters lacrimile. Cel mai greu moment al relației noastre a fost în show-ul la care am participat împreună. A fost o perioadă când eu eram cu nervii la pământ și am avut probleme cu sănătatea. 

În emisiune erau prezentate materiale care mă puneau într-o lumină proastă, oamenii de afară îi scriau scrisori și mă desconsiderau, susțineau că nu îl merit și multe altele… Iar în momentele când eu eram atacată, eram directă și nu permiteam teatrul ieftin. Cred că în momentele alea, relația noastră a fost cea mai afectată, pentru că Blaze nu știa ce să mai creadă.

Avea încredere în mine, dar vedea materiale (făcute în așa fel încât eu să fiu oaia neagră), încât își ridica semne de întrebare, pentru că nu știa dacă așa eram eu și în viața reală, în afara camerelor. S-a convins singur când am ieșit din show de faptul că eram nedreptățită", a declarat Izabela. 

Izabela a recunoscut cu sinceritate că momentul de cumpănă în relația lor a fost chiar show-ul Mireasa, unde s-a înfiripta de fapt povestea lor de dragoste. Bruneta susține că a fost pusă într-o lumină negativă pe parcursul emisiunii, iar publicul o critica constant. 

Nunta lui Blaze și a Izabelei s-a desfășurat într-o manieră atipică, datorită vestimentației pe care aceștia au purtat-o. Tânăra a spus că tot ceeea ce contează între ei sunt sentimentele, de aceea au ales niște ținute mai casual. 

Soția lui Blaze de la Survivor România se obișnuiește greu cu absența partenerului

Izabela a vorbit și despre plecarea lui Blaze în Republica Dominicană pentru show-ul Surivor România. Tânăra a mărturisit că din momentul în care soțul ei a plecat, comportamentul lui s-a schimbat și i se face din ce în ce mai des dor de soția lui. 

"Nu am conștientizat că va pleca până în momentul în care a început să-și facă bagajul. Nu voiam să plece, dar am văzut cât de tare își dorea și cât de încântat era despre acest proiect… iar atunci am zis că o să fie foarte greu pentru amândoi, dar îl susțin. A rupt o parte din mine și a luat-o cu el în Dominicană. Îmi lipsește enorm, mi-e dor de el în fiecare clipă și abia aștept să fim din nou împreună. 

Am observat că îi este foarte dor de mine, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum pentru că nu am stat separați nici măcar o zi, de când ne-am cunoscut.", a mărturisit Izabela în exclusivitate pentru Impact

Soția lui Blaze consideră că partenerul ei are șanse reale de a câștiga, însă a fost deranjată de atitudinea unor concurenți care, crede ea, l-au marginalizat. 

Izabela a mai dezvăluit printre altele că felul de mâncare preferat al lui Blaze, concurentul de la Survivor, este ceafa de porc, dovadă că tânărul s-a acomodat de minune în România. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net