EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Ultima actualizare:

  Jador, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Culiță Sterp sunt cei mai puternici faimoși
Jador, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Culiță Sterp sunt cei mai puternici faimoși

Cel de-al doilea sezon al reality-show-ului "Survivor - România" a început în forţă la Kanal D, iar membrii echipei faimoşilor sunt nume unul şi unul din showbiz-ul românesc şi nu numai. Click! îţi spune în exclusivitate cine sunt concurenţii din această echipă care s-au ales cu cele mai mari „onorarii”.

De câteva săptămâni a revenit pe micile ecrane competiţia “Survivor România”, la Kanal D, cu cel de-al doilea sezon, filmările având loc tot în Republica Dominicană. Click! a aflat din surse sigure care sunt cel mai bine plătite vedete din echipa faimoşilor şi cu ce sume.

Survivor România 2021. Jador, campion la bani

Astfel că în topul listei se află nimeni altul decât Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani). Acesta cântă mai multe stiluri, s-a făcut remarcat la “Puterea dragostei”, a avut propriul reality-show la Antena Stars şi a fost invitat la diverse emisiuni de televiziune. S-ar părea că şi-a negociat la sânge contractul pe care l-a semnat şi a obţinut 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană. 


  Majoritatea faimoșilor sunt cântăreți de dance și manele, iar Jador și Alexandra Stan sunt pe val
Majoritatea faimoșilor sunt cântăreți de dance și manele, iar Jador și Alexandra Stan sunt pe val

Jador a dovedit că este sprinten pe traseurile concursului, dar are şi umor, căci face multe glume cu toţi colegii. “Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador. 


  Jador face show, dar are și forță, fiind cel mai bine plătit faimos din echipa lui
Jador face show, dar are și forță, fiind cel mai bine plătit faimos din echipa lui

Alexandra Stan, circa 2.500 € pe săptămână?

Din aceeaşi tabără a faimoşilor, una dintre cele mai plătite vedete feminine s-ar părea că este Alexandra Stan (31 de ani), solista care s-a făcut remarcată cu piesa “Mr. Saxobeat”. Interpreta şi-a negociat şi ea contractul şi ar fi obţinut 2.500 de euro pe săptămână. La vedetele masculine, pe următoarele locuri sunt Cătălin Moroşanu (36 de ani), Costi Ioniţă (43 de ani) şi Culiţă Sterp (28 de ani) care ar fi primit sume între 1.500 şi 3.000 de euro. 


  Alexandra Stan nu se descurcă bine pe traseu, dar e cel mai bine plătită faimoasă
Alexandra Stan nu se descurcă bine pe traseu, dar e cel mai bine plătită faimoasă

Tânărul solist Zanidache, protejatul lui Alex Velea, şi-a negociat şi el contractul însă nu a obţinut foarte mult el fiind încă la început de carieră. Despre Zanidache se ştie că a crescut la casa de copii şi este concurentul cu 100 de tatuaje, după cum se vede şi pe micile ecrane. Pe numele adevărat Zannidache Edmond, alintat de prieteni şi de fani „Zanni”, este un reprezentant foarte iubit al tinerei generaţii de artişti, lansaţi de Alex Velea, în proiectul – „Golden Boy Society”.  În vârstă de 23 de ani, grec de origine, Zannidache are o poveste de viaţă impresionantă. Abandonat într-un orfelinat, a supravieţuit în condiţii dificile, fără iubirea părinţilor, dar cu visuri pe care a reuşit, prin multă muncă şi ambiţie, să le transforme în realitate. Crede cu tărie în forţele sale şi spune că toată viaţă s-a pregătit pentru acest show extrem.

Citește și:

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

INTERVIU Secretele lui Daniel Pavel, prezentator Survivor, fost ofițer de marină. De ce trăiește în Austria și cui duce dorul de acasă

Survivor 2021. Amna, din culisele perfide ale muzicii: "La 26 de ani toată lumea din industrie îmi zicea că sunt bătrână"

image
image
image
image
image
image
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
banner damian drăghici png
banner andreea balan png
Andrei Olteanu FOTO Antena 1