Roxana Ciuhulescu și Robert Niță, suferința și dramele neștiute de la Survivor: picioare rupte, hemoroizi și dureri de coloană

#Survivor România

Se lasă cu lacrimi mari! După ce au și-au "rupt" picioarele și coloana în Republica Dominicană, acum Roxana Ciuhulescu și Robert Niță au ajuns la un centru de recuperare și fizioterapie din Câmpina, pentru a se repara. Cei doi Faimoși vor merge timp de cinci zile pe săptămână pe parcursul unei luni pentru a face gimnastică, masaj, fizioterapie și kinetoterapie. Drumul din București până la Centru este de trei ore dus-întors!

Roxana Ciuhulescu, alături de Robert Niță
Roxana Ciuhulescu, alături de Robert Niță

Trei săptămâni au stat Roxana Ciuhulescu și Robert Niță în jungla din Republica Dominicană, unde s-au luptat pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro în concursul Survivor, difuzat de PRO TV.

Probele i-au pus în dificultate și le-a pus sănătatea în pericol. Roxana Ciuhulescu s-a ales cu probleme la picior, iar Robert cu probleme la coloana cervicală și lombară. Durerile de nesuportat i-au făcut să renunțe la joc și, clar, a fost cea mai bună decizie luată. După ce au sosit în țară, au dat fuga la medici unde și-au făcut consulturi la specialiști, RMN, iar acum au ajuns să facă recuperare.

image

Gluma se îngroașă, pentru că cei doi Faimoși au nevoie de câteva proceduri esențiale care îi vor ajuta să își recâștige sănătatea cât de cât. Problema este că Centrul De Fizioterapie și Recuperare se află în Câmpina, la peste 100 de kilometri distanță, adică un drum de trei ore dus-întors, pe care trebuie să-l facă cinci zile pe săptămână, timp de o lună.

„Nu este deloc ușor. Am dureri la picior, nu mai sunt atât de puternice ca în momentul accidentării, însă trebuie să fac o serie de proceduri pentru care trebuie să merg la Câmpina. De săptămâna trecută merg 5 zile pe săptămână, fac fizioterapie, masaj, gimnasatică și kinetoterapie. Trei ore le petrec acolo, și trei ore pe drum. Nu e plăcut, dar ce pot face. Am.noroc cu Silviu, el mă aducă, mai vin si singură. Abia ce mi am făcut RMN, va trebui sa merg la interpretare", a declarat Roxana pentru Click!

Și Robert s-a ales cu probleme și dureri groaznice în zona cervicală și lombară, în plus a suferit și două intervenții chirurgicală pentru hemoroizi. Robert are același program la Câmpina si merge cu aceeași frecvență. „Durerile nu se mai pot compara cu ce era in Dominicană, dorm bine, fac tratament, iau vitamine. Dacă înainte puteam ridica mâna până la nivelul umărului, acum o ridic până la nivelul capului. Acolo s- au agravat problemele pentru că a fost o mișcare greșit făcută, dormit pe jos și fiind  deja afecțiunea pornită,  s-a agravat, plus lipsa căldurii, a tratamentului.

Medicul de acolo a decis sa mă scoată de la multe jocuri pentru că orice șoc agrava situația. Merg la Câmpina ca și Roxana, vedem ce se întâmplă.  Cel puțin o lună de zile voi face acest drum. Probleme cu hemoroizi au apărut tot în Dominicană, din cauza lipsei de igienă, a alimentației proaste Te deshidratezi nu ai scaun și începi să ai probleme", a declarat Robert Niță, pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net