Clipe de panică la Survivor. Războinica Ramona Crăciunescu, găsită leşinată, în mijlocul nopţii

#Survivor România

Condiţiile grele de la emisiunea "Survivor România", unde concurenţii trebuie să se lupte zilnic pentru a putea primi mâncare şi a avea un loc ok unde să doarmă, îşi spun cuvântul asupra celor care participă la show-ul din Republica Dominicană. În ediţia de marţi seară (22 februarie), Războinica Ramona Crăciunescu a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale, după ce a fost găsită leşinată în mijlocul nopţii, de colegii ei de echipă.

Ramona Crăciunescu a fost dusă la spital, după ce a leşinat foto: Pro TV
Ramona Crăciunescu a fost dusă la spital, după ce a leşinat foto: Pro TV

Clipe de panică la emisiunea "Survivor România 2022", după ce Ramona Crăciunescu, membră a echipei Războinicilor, a fost găsită de colegii ei leşinată, în toiul nopţii. Ei au încercat să îi dea un prim ajutor, până la sosistea medicilor. Tânără a fost dusă la spital, de urgenţă, iar Daniel Pavel a făcut anunţul în cadrul emisiunii.

"Ramona Crăciunescu a acuzat niște dureri de dimineață. S-a simțit rău, am dus-o la medic”, a spus prezentatorul Survivor, Daniel Pavel. 

Ramona Crăciunescu: "Nu-mi aduc aminte nimic"

La revenirea în tabăra Războinicilor, Ramona Crăciunescu a declarat că nu mai ştie ce s-a întâmplat, nici măcăr cum a ajuns la spital. Din fericire, acum Ramona pare că se simte mai bine şi e odihnită, dar nu a dat detalii mai multe despre starea ei. Colegii de echipă s-au bucurat nespuns că Ramona s-a întors şi au întâmpinat-o cu lacrimi de fericire. 

"Nu știu ce s-a întâmplat, decât că m-am trezit la spital. Nu-mi aduc aminte nimic, nici drumul, nici ambulanța", a spus Ramona. 

Ramona Crăciunescu şi-a pierdut fetiţa şi iubitul într-un incendiu

Războinica Ramona Crăciunescu a trecut, în 2017, printr-o adevărată dramă. Când se afla la mare, cu familia ei, rulota în care stăteau a luat foc şi apoi a explodat, iar în incendiu a pierit fetiţa ei de şase ani. Iubitul Ramonei, grav rănit în incident, a murit peste o săptămână, la spital. Doar Ramona şi fiul ei au supravieţuit, iar Războinica a povestit chinul când a văzut o fotografie cu băiatul ei.

"Poza aceasta ar fi fost completă dacă în ea se afla și fiica mea. Avea șase ani când a trecut dincolo, când a avut loc accidentul. Eram în weekend la mare cu toții, eu, iubitul meu și copiii. Era ultima seară pe care o petreceam acolo. În timp ce îi făceam baie fetiței am observat o lumină foarte puternică. Am ieșit, deja luase foc toată rulota. Am încercat să îl sting, dar mi-a luat foc tot părul. M-am rostogolit pe jos ca să sting flăcările și să pot intra după fetiță...dar, în foc nu poți intra...A fost o explozie. Băiatul a apucat să iasă, că era fix în spatele meu, și prietenul meu ieșise, dar era ars pe brațe... Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva...să simtă că este atât de neputincios", a povestit Ramona Crăciunescu.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net