Simona Sensual, dorită la Survivor România! Motivul incredibil pentru care fostul soț al Elenei Ionescu a fost respins în show

#Survivor România
Ultima actualizare:

Click! a aflat că producătorii caută în continuare concurenţi care să întregească la un moment dat cele două echipe de Războinici şi Faimoşi. Pe unii îi curtează, pe alţii îi resping!

Simona Senzual era dorită de organizatori în echipa Faimoșilor
Simona Senzual era dorită de organizatori în echipa Faimoșilor

Printre vedetele dorite în echipa Faimoşilor s-ar afla nimeni alta decât sexoasa Simona Suhoi sau Simona Sensual, cum este cunoscută în showbiz-ul românesc. Voluptuoasa blondă ar fi fost chemată şi ofertată să meargă în Republica Dominicană pentru o nouă rundă de „intrări”.

Simona Senzual era dorită de organizatori în echipa Faimoșilor
Simona Senzual era dorită de organizatori în echipa Faimoșilor

Singura ei problemă ar fi condiţiile de trai de pe insulă. Într-o discuţie cu câteva prietene le-a mărturisit acestora că ea a mai fost la alte reality-show-uri gen „Splash, vedete la apa”, dar că a fost cazată la hotel şi a avut alte condiţii, însă aici nu se compară, pentru că toată lumea este în junglă.

Ea le-a mai povestit acestora că a făcut sport şi că nu ar avea probleme legate de trasee, însă nu ar dormi pe jos în cabană pentru nimic în lume. Nu ştim dacă tânăra sexy va accepta oferta, însă aşteptăm cu nerăbdare să-i vedem nurii pe micile ecrane.

Fostul soţ al Elenei Ionescu vrea în Dominicană

Şi tot la capitolul informaţii auzite din culise, am aflat că fostul soţ al Elenei Ionescu, ex Mandinga, câştigătoarea de acum doi ani, Dragoş Răzvan Stanciu, ar fi fost respins la „Survivor”, deşi este antrenor de fitness şi un tip cu o condiţie fizică deosebită.

Dragoș Stanciu și Elena Ionescu au un băiețel
Dragoș Stanciu și Elena Ionescu au un băiețel

Acesta îşi dorea să fie concurent la emisiunea filmată în Republica Dominicană, însă se pare că nu a fost prea norocos, deocamdată. Sursele noastre spun că probabil Elena şi-a băgat „codiţa” şi a pus o vorbă la producători ca să nu-l selecteze.

Alex Delea, barman şi fotomodel

Şi tot la capitolul tineri sexy, dar deja concurenţi în emisiune, vă spunem că Alex Delea, de la Războinici, trăia înainte de concurs în Spania şi era barman de profesie.

Însă pentru că arată foarte bine şi şi-a cultivat trupul la sală, a devenit model pentru diverşi fotografi profesionişti care l-au solicitat pentru shootinguri.

Şi cum i-a plăcut, a început să facă sesiuni de şedinţe foto, urmând să împuşte şi ceva contracte după ce va ieşi din competiţia Survivor.

Alex Delea a prins gustul modei
Alex Delea a prins gustul modei

Radu Itu, sărbătorit de prieteni

Ultimul „Faimos” ieşit din competiţia „Survivor România” difuzată de PRO TV a fost pălărierul Radu Itu, un bărbat atletic, sportiv, care nu era la primul reality-show.

Radu a ajuns cu bine acasă, la fix ca să-şi serbeze ziua de naştere, căci luni, pe 21 februarie, a împlinit 30 de ani.  Acesta a fost sărbătorit de iubită şi de gaşca lor de prieteni cu tort, şampanie şi multe îmbrăţişări.

Cum a ajuns în ţară şi a avut acces la reţelele sociale, Radu şi-a împărtăşit planurile cu prietenii virtuali: „Pălăria «Survivor» este obiectul încărcat cu toate trăirile mele din cadrul acestei experienţe. M-am afirmat cu ea, a fost acolo cu mine, peste tot, doar noi ştim prin ce am trecut. Am experimentat viaţa unui om cu neajunsuri, am văzut cum este să nu ai ce mânca, unde dormi sau cu ce te spăla. Îmi doresc să scot la licitaţie această pălărie, iar cu suma strânsă, să merg personal să ajut oamenii chinuiţi din lipsa acestor lucruri de importanţă vitală!”, a scris el.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net