Sorin Pușcașu, fostul Războinic de la Survivor, totul despre iubită și copil: "Mai este puțin și îmi cunosc rostul vieții"

#Survivor România

Sorin Pușcașu, fost Războinic la Survivor, în sezonul trecut, s-a reinventat după concursul din Republica Dominicană. Va deveni, în curând, tată de băiat, are o relație superbă cu aleasa lui, Laura, dar și multe proiecte cu Kanal D. Despre toate acestea ne-a vorbit, într-un interviu exclusiv.

Sorin Pușcașu și iubita lui, Laura. Foto: Instagram
Sorin Pușcașu și iubita lui, Laura. Foto: Instagram
  • Click!: Tu și Laura, iubita ta, ați făcut o ședința foto inedită. Ea este însărcinată în ultimul semestru. Pe când fericitul eveniment?

Sorin Pușcașu: De născut o să nască la sfârșitul lunii martie, doctorul ne-a spus că probabil pe 25 martie, însă o să nască atunci când va vrea copilul să iasă.

  • O să aveți băiețel sau fetiță?

Băiețel. Sunt în culmea fericirii. M-am întors acasă din Republica Dominicană și vedeam fericirea în lucrurile astea simple, adică să stai singur alături de familie, de cei dragi. Acum s-a triplat bucuria. Mai este puțin și îmi cunosc rostul vieții.

  • V-ați hotărât la un nume?

Avem mai multe nume în cap, dar nu vrem să le zicem, momentan. Am zis că o să punem 2-3 nume, să le avem în listă, iar atunci când se naște și îi vom vedea fața vom alege unul dintre numele care se va potrivi cu mutrița lui. Sigur expresia feței lui trebuie să-l reprezinte.

Sorin Pușcașu și Laura, ședință foto specială
Sorin Pușcașu și Laura, ședință foto specială
  • Ce mai faci după ce te-ai întors din Republica Dominicană?

La sfârșitul lui mai se face un an de când m-am întors acasă. A fost o perioada frumoasă și foarte ocupată, pentru că am cunoscut multe persoane frumoase în viața mea, persoane care nu făceau parte din viața mea și am văzut cât s-au dedicat cât am fost eu în competiție. Am zis să vorbesc și să mă văd mai des cu unii dintre ei.

Din fericire, sunt prezentator la Kanal D, am două emisiuni pe care le prezint, una dintre ele este cu Cornelia Ionescu, prezentăm știri în fiecare zi, de la 15.30, WowNews. Și a două emisiune este cu Ștefan Ciuculescu, care a fost și el cu mine la Survivor, o emisiune despre TikTok, joia, de la 18.00 seara. A început să-mi placă și, când eram în competiție, Musty și Starlin ziceau că am stofă de prezentator.

Inițial am luat-o în ras cumva, pentru că nu m-am gândit niciodată la asta, dar după a început să se îngroașe gluma. Au început să-mi zică mai mulți reporteri, m-am mai gândit eu și mi s-a oferit acest post. Și trag tare să ajung la tv. Momentan sunt doar online. Dacă îți dorești ceva cu adevărat se implinește, și mi s-a întâmplat asta foarte des. Cumva cred în legea atracției, atrag ceea ce îmi doresc.

  • Cu cine păstrezi cel mai mult legătură dintre foștii colegi?

În momentul de față cu Ștefan, pentru că avem emisiune împreună. Dar țin legătură cu toți, cu Starlin, care a rămas fratele meu pe viață. Fratele meu dintr-o altă mamă. Cu majoritatea dintre cei cu care am fost.

  • Ce altceva mai faci? Te-am văzut pe Facebook, într-o cafenea.

Da, însă nu e a mea.. Dacă tot m-ai întrebat, am tot avut colaborări și ședințe foto cu multe firme. Am zis să-i ajut pe cei din Ploiești, de la mine, iar una dintre ele este această cafenea pe care o susțin. Am fost barista pentru o zi, am servit 4-5 ore cafea. Am făcut shooting-uri și video pentru o firmă cu produse pentru bebeluși. Iar ședința foto cu Laura a fost la dorința ei, pentru că a zis că vrea și ea să aibă poze gravidă. Multe femei fac asta și mi se pare normal. Am făcut de curând și am zis să le publicăm. Avem multe poze.

  • Unde și când o să nască?

Noi suntem din Ploiești, dar am decis să nască la o clinică din Constanța, de unde sunt și nașii, iar eu am și ceva neamuri acolo. Am decis să nască acolo pentru că va naște în apă. Sunt pro nașteri naturale, așa vrea Laura și așa am decis că este mai bine pentru noi. Acolo ne vom muta în două săptămâni, în caz că se naște mai devreme.

  • Iei pauză de la emisiuni?

Nu voi lua, voi intra pe Skype, în caz că nu voi putea să ajung la București.

  • Ați început să cumpărați lucruri pentru copil?

Din superstiție, nu prea am cumpărat. Dar prietenii și familia ne-au făcut cadouri, am mai primit cărucior, scoică de mășină. Dacă tot ne mutăm la Constanța, când ne întoarcem să fie totul pregătit.

  • Tu parcă mai ai un frate mai mic, ai experiență.

Norocul meu e că am un frate mai mic, de 11 ani, el e născut pe 6 septembrie și eu pe 7, a fost cadoul meu la 20 de ani. Aveam o vârstă și m-am descurcat, Laura mai are un nepot, ne descurcăm.

  • Nu ai cerut-o pe Laura de soție?

Încă nu am făcut pasul asta. I-am cerut doar să fie mama copiilor noștri când m-am întors din competiție și a acceptat.

  • Tu mai ai ceva probleme de sănătate după Survivor?

Problemele au rămas, norocul meu a fost că atunci când m-am întors din Republica Dominicană am stat câteva luni fără să fac nimic. Au fost probleme cu asigurătorul, pentru că am avut asigurări. Eu am avut probleme cu genunchiul și de aceea am ieșit. Nu am spus până acum, am vrut să mai stau în competiție și cu acele probleme, însă o făceam pe proprie răspundere și să renunț la asigurarea mea medicală.

Dacă semnam, orice pățeam plăteam de la mine din buzunar. M-a pus pe gânduri și am mers acasă, nu m-am putut sfătui cu familia, pentru că așa erau regulile. Am renunțat la competiție, deși puteam ajunge mai departe. Am făcut recuperare și m-a ajutat la genunchi, nu a fost nevoie de operație. Mi-a luat din durere, dar persistă. Va mai urma o serie de recuperări.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net