Survivor România 2022: Elena Ionescu, avertisment dur pentru Faimoși! „Au plecat relaxați, la cădurică ei!”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediții de la „Survivor România”, este necruțătoare cu noii concurenți plecați în Republica Dominicană! În tabăra Faimoșilor e acum degrigoladă totală, se pierd jocuri pe bandă rulandă și scadalurile sunt în toi.

Elena Ionescu a câștigat "Survivor România 2020" Sursa: Instagram
Elena Ionescu a câștigat "Survivor România 2020" Sursa: Instagram

Elena Ionescu a analizat, într-un interviu în exclusivitate pentru click.ro, problemele numeroase care destabilizează tabăra Faimoșilor. Cântăreața le-a dat sfaturi prețioase unora din Faimoși, chiar înainte să plece la „Survior România!” Socoteala de acasă însă, nu se potrivește cu cea din junglă!

Click!: Elena Ionescu, ești câștigătoarea "Survivor România 2020". Pentru tine această competiție nu prea mai are secrete. Ce sfaturi le-ai da concurenților care au plecat în Dominicană? A apelat vreunul, cel puțin dintre Faimoși, la tine?

Sfaturi e greu să dai oamenilor. Câțiva dintre ei mi-au cerut înainte niște sfaturi, din țară, și dacă se țin de ce le-am spus e bine. Le-am dat cele mai bune sfaturi în ce privește adaptarea la junglă, pentru că în rest sunt practic conjucturi diferite și situații diferite. Nici un sezon nu a semănat cu celălalt.

Cred că este vorba, de fapt, de toleranța fiecăruia și de capacitatea lor de a se mobiliza în momente critice, pentru că foamea face din om ceea ce nu este în mod normal, te dezumanizează. Toți care au ajuns acolo se schimbă, se transformă, din pricina condițiilor precare de existență.

„Xonia putea să facă față competiției!”

Click! -Ai deja un favorit în competiție?

Nu am un favorit, este încă prea devreme. Oricum, și dacă aș avea un favorit, prefer să-l păstrez pentru mine. Am mai dezvăluit preferatul și la ediția trecută și nu mi s-a părut drept, pentru că fiecare trebuie să-și joace cartea până la capăt.

Nu aș vrea să fie vreo influență din partea mea. Cel mai bine este să-i suținem pe toți și să-i înțelegem. Au o viață grea acolo. Indiferent cine va ajunge la final, faptul că ei reușesc să supraviețuiască este deja un avantaj pentru fiecare.

Click!-Cum comentezi ieșirea Xoniei din concurs?

Xonia putea să fa față competiței, își dorea foarte tare. Am zut o ambiție foarte mare la ea. Din păcate, ea nu a avut timp să demonstreze. Reușita ei a fost în jocul de provizii și nu în jocul de imunitate. Faptul că ea a participat la al treilea joc, unde deja votul era încheiat, asta a fost un dezavantaj pentru ea.

Click!-Au existat voci, chiar în tabăra Faimoșilor, care o vedeau ca și ieșită din competiție pe Roxana Ciuhulescu. Roxana a și avut, de altfel, câteva războaie cu restul echipei.

Ceilalți doi, de bine-de rău, au adus puncte și înaintea jocului de recompensă. Jocul ăsta nu e doar unul pe teren, mai este și jocul din camp. Cred că Roxana a încercat să-și impună un respect, iar acest lucru a fost interpretat greșit. Ea a adus niște puncte în zilele în care a jucat.

Click!-Nu ți se pare că au început scandalurile cam devreme, cel puțin la Faimoși?

Scandalurile se trag de la faptul că toți pleacă în junglă cu ideea că acolo este altceva decât ceea ce este real, iar când se izbesc de realitate intervin toate aceste stări care sunt neobișnuite și complet înfricoșătoare.

Pe concurenți îi iau prin surprindere o groază de stări pe care nu știu să le gestioneze. Aici intervine capacitatea de a se controla în aceste momente care sunt extrem de grele. Pe lângă foame, tot disconfortul ăsta se traduce în certuri și chiar violență, din păcate, uneori.

Click!- La Faimoși sunt și foarte multe „nuci tari”, personaje mondene cu personalitate, cum ar fi Andreea Tonciu, care deja a declanșat o serie de scandaluri în sânul echipei...

Sincer, mă așteptam că cei care au plecat în junglă anul acesta să dea o privire măcar peste celelalte sezoane. Ei pleacă complet dezinformați, au impresia că acolo se întâmplă altceva, pleacă relaxați cu gândul că: mergem la căldurică! Își închipuie că se sting luminile și îi bape undeva să doarmă!

Se izbesc, de fapt, de o realitate cruntă care îi transformă pe toți. Dacă nu ai o mentalitate de sportiv, de om care a trecut prin greutăți și disciplină multă, să fi dispus la sacrificii, atunci e foarte greu să te adaptezi acolo, venit dintr-un mediu de ăsta de show-biz, de vedetism!

Elena Ionescu a fost marea câștigătoare a primei ediții „Survivor România” și a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 250 de mii de lei. Din banii obținuți la Survivor, Elena și-a achiziționat un apartament cu patru camere, în zona Berceni.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net