INTERVIU Elena Ionescu își schimbă viața cu banii de la «Survivor»: «Am stat 15 ani cu chirie, voi lua o casă pentru băieţelul meu»

Elena, Dragoş şi fiul lor, Răzvan
Elena, Dragoş şi fiul lor, Răzvan

Fosta solistă a trupei Mandinga, Elena Ionescu (32 de ani), s-a dovedit a fi cea mai bătăioasă vedetă înscrisă la concursul de supravieţuire "Survivor – România” (Kanal D), filmat, timp de patru luni, în Republica Dominicană. A strâns din dinţi, când avea dureri cumplite de picioare, dar nu s-a lăsat, fiind un monument de ambiţie. Ea ne-a povestit cu multă emoţie despre visul împlinit, acela de a câştiga marele premiu de 250.000 de lei.

 • Click!: Ai câştigat, sâmbăta trecută, premiul cel mare. Te aşteptai să fii atât de votată de fani? 

Elena Ionescu: De acolo, din Dominicană, nu realizam cum mă văd oamenii de acasă. De multe ori aveam impresia că nu o să mă înţeleagă nimeni. Nu mă aşteptam să fiu atât de susţinută de cei de acasă pentru că îi vedeam pe colegii mei că nu mă înţelegeau, că interpretau greşit ce gândeam. Mă plec în faţa publicului, oamenii care m-au votat şi m-au susţinut în show au făcut posibilă împlinirea visului meu. 

Elena a câştigat, sâmbăta trecută, marele trofeu ”Survivor-România”
Elena a câştigat, sâmbăta trecută, marele trofeu ”Survivor-România”
 • Ce ţi s-a părut cel mai greu în Republica Dominicană? 

Cel mai  mult  în această competiţie m-a durut lipsa băieţelului meu, mă simţeam de multe ori vinovată că am plecat de acasă. Toată suferinţa se acutiza şi pentru că nu mă înţelegeam cu cei din echipă, simţeam că sunt într-un loc în care nu sunt înţeleasă şi nu ştiam în ce parte să o apuc. Mi-a fost foarte greu. Au fost multe lipsuri, foamea care ducea la multe tensiuni, dispute. Dar experienţa a fost una absolut unică, s-au legat prietenii extraordinare, ne-am descoperit unii pe alţii, dar şi pe noi înşine, ne-am depăşit multe aşteptări. 

 • De cine ţi-a fost dor? 

Cel mai dor mi-a fost de Răzvan (n.r.- fiul Elenei Ionescu), de mama şi de tata, care s-au sacrificat pentru mine şi care au rămas singuri cu cel mic. La un an este greu să îl înţelegi, să-i cunoşti dorinţele şi nevoile reale. De cel mic mi-a fost cel mai dor, dar mi-a lipsit şi căţeluşa mea pe care o găsisem pe stradă şi e obişnuită doar cu mine. Am simţit că am părăsit-o şi pe ea. 

 • Ce vei face cu premiul de 250.000 de lei? 

Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el. 

 • Ai plecat într-o perioadă calmă, te-ai întors în plină pandemie… 

A fost incredibil, pentru că, deşi ştiam de pandemie, nu aveam totuşi imaginea aceasta a izolării, a străzilor pustii. Acolo a fost Survivor 1, lumea întreagă era în Survivor 2. Mi-am dat seama că tuturor le-a fost greu.  

Problemele cu tenul s-au mai remediat

 • Cum ţi s-a părut revenirea în ţară? 

Acolo ştiam că este această pandemie, dar m-am gândit că, la fel ca şi în anii precedenţi când a fost gripă porcină, aviară, este doar un virus şi că totul se va rezolva cu un vaccin. Când m-am întors şi am văzut cu ochii mei cum este prin aeroport, am crezut că se apropie sfârşitul lumii. Era cumva şocant să trăieşti cu atâtea reguli şi interdicţii, după ce oricum ai fost izolat şi ai respectat tot felul de reguli în competiţie. Dar această respectare a regulilor, în conformitate cu ce spun specialiştii, medicii, este singura armă pe care o avem acum împotriva virusului. 

 • Ai slăbit? 

Da, am ajuns, de la 56 de kilograme, cu cât am plecat, la 50. După care am început să mă îngraş în competiţie, am avut nişte dereglări hormonale. Am înţeles că poate fi o reacţie normală şi sportivele de performanţă au această problemă. 

Uite cât s-a chinuit, la probe, ca să obţină marele premiu!
Uite cât s-a chinuit, la probe, ca să obţină marele premiu!
 • Pe perioada filmărilor ai leşinat, te-ai ales şi cu probleme ale tenului. Cum te simţi acum? 

Nu am avut probleme de sănătate, faţă de alţi concurenţi chiar am fost o norocoasă. Am avut doar mici accidentări. Am leşinat când mi-am înfipt fără să vreau cuţitul în mână, când curăţam un cocoş. M-am confruntat cu dureri musculare după această competiţie, am avut dureri de oase, articulaţii, muşchi, simt o presiune mare pe corp. Voi face fizioterapie, căzăturile pe traseu îşi spun cuvântul. A fost o mândrie să luptăm pe trasee, dar competiţia a lăsat şi anumite sechele pe corpul nostru. Încă nu mi-am revenit din schimbările hormonale. Probleme cu tenul nu am avut acolo. Le am din 2013 când am luat un stafilococ auriu, se pare de pe aşternuturile din hotelurile unde am fost cazată sau de la machiaj. Am urmat tratamente dure cu antibiotic, creme preparate şi alte soluţii prescrise de specialişti. În Dominicană, din fericire, problemele mele cu tenul s-au mai remediat. Urmam un tratament, până să plec la Survivor, l-am întrerupt pentru că mi-am dorit să fac parte din acest show, iar medicul mi-a permis să întrerup. Mă voi duce iar la specialişti pentru cele mai bune sfaturi. 

A fost înşelată de soţ cu fosta lui iubită 


  Elena, Dragoş şi fiul lor, Răzvan
Elena, Dragoş şi fiul lor, Răzvan

Elena anunţa, vara trecută, divorţul de Dragoş, la numai un an de la căsătorie. Nici măcar fiul lor, Răzvan,  în vârstă de aproape doi ani, nu i-a mai putut ţine împreună. Solista a dat de înţeles că Dragoş s-ar fi întors la o fostă iubită, cu care de altfel nu ar fi rupt niciodată relaţia. El susţine că adevărul este, de fapt, undeva, la mijloc: „Am divorţat în mod civilizat, la notar, obţinând custodia comună pentru fiul nostru. Este adevărat că în momentul de faţă formez un cuplu cu o fostă prietenă de dinaintea căsătoriei mele dar, în definitiv, acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal”, a mărturisit el, pentru Click! 

Citește și:

Elena Ionescu, petrecere cu colegii de la "Survivor", după ce a câştigat marele premiu

EXCLUSIV Fostul soț al Elenei de la Mandinga rupe tăcerea după divorț: «Adevărul se află pe undeva la mijloc »

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
zodii care imprumuta bani jpg
andreea ibacka si majda jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub gabriel apostol png
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg