TJ Miles şi Cătălin Zmărăndescu, schimb de replici tăioase: «Tu ești un om care calcă pe cadavre»

A fost iar conflict în toată regula, în ediţia de luni seară (28 februarie) a Survivor România, între doi „duşmani” mai vechi din echipa Faimoşilor, TJ Miles şi Cătălin Zmărăndescu.

image
Cătălin Zmărăndescu şi TJ Miles au avut un schimb de replici dure Foto: Instagram

Faimoşii au pierdut jocul de imunitate de luni, în faţa Războinicilor, astfel că au avut un consiliu de nominalizare. Aici a participat şi Cătălin Zmărăndescu, care a fost trimis în Exil de colegul său, TJ Miles. Cătălin a povestit echipei sale cât de greu a fost pe insula Exilului şi l-a atacat din nou pe TJ, pentru decizia de a-l trimite acolo. S-a lăsat, astfel, cu replici tăioase între cei doi Faimoşi.

Zmărăndescu l-a numit pe TJ „frustrat”, printre altele, şi i-a spus că nu are scrupule. De cealaltă parte, TJ a insinuat că Zmărăndescu este un „nimeni” şi l-a întrebat, în repetate rânduri: „Cine eşti tu? Nu a auzit nimeni de tine”.

Schimb de replici dure între Zmărăndescu şi TJ Miles

Aș face-o încă o dată și încă o dată (să îl trimită pe Zmărăndescu în Exil n.r) Tu cine ești să mă judeci?! Așa e jocul. Ori joci jocul ori începi să o iei personal(..) În ultimii trei ani de când sunt în România am făcut mult mai mult bine decât ai făcut tu vreodată în viața ta.”, a spus TJ Miles. 

Zmărăndescu a mai adăugat că el este destul de cunoscut în ţară şi că, pentru el, s-a cântat imnul României, lucru care nu s-a întâmplat pentru TJ. Cătălin a subliniat că nimeni nu auzise de TJ Miles, înaintea Survivor România. TJ a insistat, însă, că pentru el, numele Zmărăndescu nu reprezintă absolut nimic.

„Cine ești tu să mă trimiți pe mine acolo? Lucrurile se întorc. Tu ești un om care calcă pe cadavre.(..) Băiatule, când spui Cătălin Zmărăndescu se înclină milioane de oameni. Pentru mine a cântat imnul României, pentru tine cine a cântat?!”, i-a replicat Zmărăndescu, la care TJ a răspuns imediat: „Cine ești tu, bro?! Nu am auzit niciodată de tine, mă înțelegi?”.

„Ești un tip prea frustrat și prea plin de el”, i-a mai spus Cătălin. „Tu ești frustrat, uită-te la tine cum stai cu capul în jos și supărat”, a mai spus și TJ Miles.

stanga
dreapta
tj miles (2) jpg
catalin zmarandescu tj miles jpg
tj miles 14 jpg
tj miles tatuaje png
tj miles 32 jpg
tj miles 34 jpg
tj miles 35 jpg
tj miles 11 jpg
Cătălin Zmărăndescu 12 png
Cătălin Zmărăndescu Survivor jpg
catalin zmarandescu jpg
catalin zmarandescu png

Cătălin Zmărăndescu, propus pentru eliminare

La consiuliul de nominalizare, cele mai multe voturi din partea colegilor au fost primite de Cătălin Zmărăndescu. Alături de el, au fost nominalizaţi direct Emil Rengle (de către Elena Chiriac) şi CRBL (de către Marian Drăgulescu). 

Cei trei vor afla în ediţia de marţi, 1 martie, cine va pleca acasă. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg
alex velea ruby jpeg
lili sandu jpeg
image png