Emil Rengle, poveste dramatică de viață: «Cel mai des auzeam că mama vrea să se sinucidă»

#Survivor România

Emil Rengle a avut un moment de-un real curaj, plin de sinceritate și emoție, la Survivor România, acesta povestind o întâmplare dramatică prin care famila lui a trecut în copilăria sa.

Emil Rengle, copilărie marcată de drame Foto: Instagram
Emil Rengle, copilărie marcată de drame Foto: Instagram

Deși pare puternic și apare mereu cu o stare de spirit bună, Emil Rengle ascunde o adevărată dramă. Concurentul de la Survivor România a dezvăluit că a crescut într-o familie disfuncțională, părinții săi certându-se des și vorbind adesea despre divorț. De asemenea, Emil a mărturisit că mama lui a vrut să se sinucidă de mai multe ori, situație care l-a marcat profund pe dansator.

Emil Rengle, copilărie dramatică. Mama lui a vrut să se sinucidă

Emil Rengle a povestit, cu lacrimi în ochi, că s-a învinovățit pentru nefericirea mamei lui, care provenea din căsnicia plină de certuri, deoarece el s-a opus de fiecare dată atunci când părinții săi vorbeau despre divorț.

Însă unul dintre cele mai grele episoade trăite de familia lui a fost atunci când mama lui Emil a pierdut primul ei copil, pe fratele coregrafului, pe care acesta nu a apucat niciodată să îl cunoască. După această întâmplare, mama lui Rengle a avut gânduri suicidare.

Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid. A pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8-9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie să intrăm în camera unde stătea mama. Urla dinăuntru că voia să se sinucidă.

Am devenit obsedat de mama, pentru că nu știam cât o s-o mai am. Fiind mic, nu înțelegeam. Cum adică să vrei să te sinucizi?! De ce ai vrea să pleci și să ne lași?!”, a povestit Emil Rengle, la Survivor România.

Emil Rengle a fost dus la spitalul de psihiatrie, în copilărie

În copilăria lui, părinții săi vorbeau des despre divorț, iar el încerca să îi țină în continuare împreună, prin orice mijloace. Emil a mărturisit că aceste evenimente l-au marcat și începuse să aibă un comportament extrem de ciudat, manifestând câteva reacții care i-au îngrijorat pe părinții săi. Astfel, a fost dus la spitalul de psihiatrie.

Cel mai des auzeam de la mama ca vrea să se sinucidă. Toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Mulți ani am devenit vinovatul pentru nefericirea ei, pentru că a rămas în această căsnicie. (..)

Când eram mic mă dădeam cu capul de pereți și de covor și m-au dus la spitalul de nebuni. Doctorul le-a zis că nu sunt nebun, ci că am nevoie de iubire și de atenție.”, a mai povestit dansatorul.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net