Emil Rengle îl desființează pe Tj Miles: "Trăiește pentru părerea altora"

#Survivor România
Ultima actualizare:

Emil Rengle l-a criticat pe Tj Miles în cadrul show-ului Survivor România și i-a reproșat acestuia că ego-ul său este de-a dreptul deranjant.

Emil Rengle jpg

Emil Rengle, concurentul din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, i-a făcut câteva reproșuri lui Tj Miles. 

Dansatorul a declarat despre Tj că ego-ul său nu ajută cu absolut nimic echipa. Mai mult, Emil Rengle a declarat despre colegul său din echipa Faimoșilor că în ciuda faptului că vrea să pară sigur pe sine, îi pasă foarte mult de părerea celorlalți și trăiește pentru o imagine pe care și-a construit-o singur.

Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a fost reacția lui Emil Rengle.

Emil Rengle, conflicte cu CRBL și Zmărăndescu

Emil Rengle participă la Survivor România, sezonul 4, în echipa Faimoșilor, iar de-a lungul competiției a întâmpinat mai multe probleme înclusiv o accidentare, care l-a scos temporar de pe traseu. 

Dansatorul avut mai multe discuții cu alți colegi de echipă, înclusiv cu CRBL, pe care l-a acuzat că are o atitudine mult prea negativă. Rengle a subliniat că CRBL nu este în măsură să de sfaturi, mai ales că nu aduce puncte pentru echipă. 

Pe de altă parte CRBL consideră că anumite manifestări ale coechipierilor săi nu contribuie cu nimic benefic. 

Un alt conflict la Survivor România 2022 a izbucnit între Emil Rengle și luptătorul MMA Cătălin Zmărăndescu. Sportivul a răbufnit la adresa lui Rengle, despre care a făcut câteva afirmații considerate homofobe. 

Nici idilele nu au lipsit din cadrul show-ului Survivor, primii concurenți bănuiți că ar fi implicați în ceva mai mult decât o simplă prietenie au fost Tj Miles și Laura Giurcanu.

Între cei doi au avut loc câteva momente în care au stat izolați de ceilalți colegi, într-o atmosferă ceva mai intimă, care a dat fanilor de gândit. 

Chiar și Emil Rengle a avut apropieri intime cu una dintre colegele sale, Otilia Bilionera, mai exact. Cei doi au împărtășit și un sărut, după ce au făcut împreună un dans incendiar care -a lăsat pe toți cu gura căscată. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net