Emil Rengle îl desființează pe Tj Miles: "Trăiește pentru părerea altora"

#Survivor România

Emil Rengle l-a criticat pe Tj Miles în cadrul show-ului Survivor România și i-a reproșat acestuia că ego-ul său este de-a dreptul deranjant.

Emil Rengle jpg

Emil Rengle, concurentul din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, i-a făcut câteva reproșuri lui Tj Miles. 

Dansatorul a declarat despre Tj că ego-ul său nu ajută cu absolut nimic echipa. Mai mult, Emil Rengle a declarat despre colegul său din echipa Faimoșilor că în ciuda faptului că vrea să pară sigur pe sine, îi pasă foarte mult de părerea celorlalți și trăiește pentru o imagine pe care și-a construit-o singur.

Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a fost reacția lui Emil Rengle.

Emil Rengle, conflicte cu CRBL și Zmărăndescu

Emil Rengle participă la Survivor România, sezonul 4, în echipa Faimoșilor, iar de-a lungul competiției a întâmpinat mai multe probleme înclusiv o accidentare, care l-a scos temporar de pe traseu. 

Dansatorul avut mai multe discuții cu alți colegi de echipă, înclusiv cu CRBL, pe care l-a acuzat că are o atitudine mult prea negativă. Rengle a subliniat că CRBL nu este în măsură să de sfaturi, mai ales că nu aduce puncte pentru echipă. 

Pe de altă parte CRBL consideră că anumite manifestări ale coechipierilor săi nu contribuie cu nimic benefic. 

Un alt conflict la Survivor România 2022 a izbucnit între Emil Rengle și luptătorul MMA Cătălin Zmărăndescu. Sportivul a răbufnit la adresa lui Rengle, despre care a făcut câteva afirmații considerate homofobe. 

Nici idilele nu au lipsit din cadrul show-ului Survivor, primii concurenți bănuiți că ar fi implicați în ceva mai mult decât o simplă prietenie au fost Tj Miles și Laura Giurcanu.

Între cei doi au avut loc câteva momente în care au stat izolați de ceilalți colegi, într-o atmosferă ceva mai intimă, care a dat fanilor de gândit. 

Chiar și Emil Rengle a avut apropieri intime cu una dintre colegele sale, Otilia Bilionera, mai exact. Cei doi au împărtășit și un sărut, după ce au făcut împreună un dans incendiar care -a lăsat pe toți cu gura căscată. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg