Viața întunecată a lui TJ Miles, «durul» de la Survivor: «Puteam ajunge mort sau în închisoare»

#Survivor România

Mulți au ajuns să îl cunoască pe TJ Miles după ce a ales să participe la Survivor România, sau cei pasionați de online îi știau acestuia filmulețele virale de pe Tik Tok. Însă cine este cu adevărat TJ Miles și ce a făcut înainte de a se întoarce în România?

Detalii neștiute despre viața lui TJ Miles, de la Survivor România Foto: Instagram
Detalii neștiute despre viața lui TJ Miles, de la Survivor România Foto: Instagram

TJ Miles devenit cunoscut în 2021, după ce filmulețele lui de pe TikTok au devenit virale pe platforma de socializare. Replicile lui amuzante, în care combină româna cu engleza, dar și accentul lui, au făcut deliciul internauților.

A câștigat și mai multă notorietate după ce a apărut pe micile ecrane la Survivor România. Pe numele său real Tiberiu Iordache, Miles are 33 de ani și este un român care a locuit în Toronto, Canada, de când era mic până în 2018, când a venit în România. Aici are o afacere, un service de mașini. Viața lui nu a fost însă ușoară „printre străini”, iar TJ a oferit un interviu, pentru Vice, unde a dezvăluit detalii neștiute despre cine este omul din spatele numelui TJ Miles.

Cum a ajuns TJ Miles să facă bani

Dacă i-ai urmărit cel puțin o dată fimulețele de pe Tik Tok, sigur știi că TJ Miles este amator de haine de la brand-uri celebre și se mândrește și cu ceasuri și bijuterii de lux. Însă cum a făcut banii? TJ a oferit explicații laconice legate de subiect, însă a dat de înțeles că mijloacele lui nu au fost mereu legale. Putea ajunge chiar și la închisoare. 

Poate am ales partea greșită a legii, dar totul a început la o vârstă fragedă. Prima oară a trebuit să urmez, iar apoi am devenit lider. (..) Am ales oamenii, mi-am făcut propria echipă. Am schimbat jocul acolo pentru totdeauna, sunt o legendă. E absolut spectaculos că am evoluat în ceva ce trebuia să fiu din start, dar a trebuit să trec prin Iad să ajung aici”, a povestit TJ pentru sursa anterior menționată.

TJ Miles, probleme cu legea. „Puteam ajunge mort sau în închisoare”

În 2013 a fost implicat într-un caz federal, iar acela a fost un moment greu, însă TJ a explicat că nu a stat mai mult de o zi la închisoare. Totuși, mama lui a fost devastată când a aflat că fiul ei s-a ocupat cu chestii „necurate”.

Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles.

Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer”,  a adaugat el.

TJ Miles a explicat a ieșit după doar câteva ore din închisoare. „E foarte important ca oamenii să înțeleagă că nu am turnat niciodată pe nimeni. Am plătit pentru greșelile mele, i-am scăpat pe prietenii mei de acuzații, pentru că a fost greșeala mea. Am grijă de oamenii mei, dorm foarte bine noaptea, sunt real”, a mai spus el. 

TJ Miles, despre bani și avere

Cu primii lui bani, Miles nu și-a luat haine de firmă, de care acum e pasionat, ci a dezvoltat un business. Spune că oriunde l-ai duce și oricât de greu i-ar fi, s-ar întoarce învingător și și-ar dubla averea.

Mă poți pune oriunde pe acest pământ și-mi voi dubla averea. Nu mi-e frică de nimic, ci doar să nu-mi ating adevăratul potențial. Trebuie să am bani și multe lucruri în viață, dar nu asta mă reprezintă, ci că îndemn la iubire, pozitivitate.

Să le arăt oamenilor că este important să spună adevărul și să fie buni, decât să fure și să fie răi. La final de zi, banii vin și pleacă, dar sufletul unui om stă cu tine mereu”, a mai spus el.

Care e legătura dintre TJ Miles și Dorian Popa

Mulți văd asemănări între cei doi, iar TJ a recunoscut că se cunosc. Dorian Popa a fost chiar la service-ul lui auto, acum ceva vreme, iar cei doi au făcut și o poză împreună. Pare că TJ l-a luat drept exemplu pe Dorian, însă ulterior se pare că au apărut divergențe între ei. 

Îl respect pe Dorian, indiferent ce se întâmplă. E amuzant că, indiferent de ce crede el sau ce spune despre mine, am doar dragoste pentru el. Îi văd evoluția, văd ce a făcut în România și îl aplaud. Dar a venit rândul meu, baby, așa că move over sau fii alături de mine, pentru că voi trece peste toți care îmi stau în cale (..)”, a mai spus TJ.

De ce nu are TJ Miles o iubită

În vlogurile sale, TJ spune că iubirea nu-i o prioritate pentru el și crede că femeile vor doar banii unui bărbat. Cu toate acestea, respectă femeile, pentru că în primul rând își respectă mama.

Mama mea e femeie, iar femeile trebuie tratate ca reginele, ele sunt totul. Sunt mai importante ca bărbații, fără ele nu m-aș fi născut.

Când atingi un alt potențial în viață, (..) atragi diferite tipuri de femei. Unul dintre blestemele mele este că sunt diferit, iar fetele normale nu mă vor, deoarece știu că nu aș fi cu ele pentru multă vreme. (..) Dacă mă vrea doar pentru bani sau sex îi spun Money Over Bitches (Aleg să fac bani, nu să fiu cu femei n.r)”, a spus TJ Miles, care le recomandă fetelor să nu „alerge” după un bărbat pentru bani lui, ci să caute pe cineva cu sufletul și caracter.

Așa și el, nu caută neapărat frumusețe, care e trecătoare, ci își dorește pe cineva alături de care să poată evolua.

Am nevoie de o femeie puternică în viața mea, cu ajutorul ei pot obține mai repede ce vreau, dar pot face asta și singur. Dar știu că va veni și femeia, deoarece Universul ascultă ceea ce-mi doresc, și manifest asta. Hai, Universule, găsește-mi acea femeie!”, a mai spus Faimosul de la Survivor.

TJ Miles vrea să ajungă faimos și peste hotare

Cât despre valul de „hate” din online, TJ spune că asta îl alimentează, de fapt, nu îl afectează, și crede că cei care îl critică îl invidiază și vor să fie ca el. De asemenea, TJ susține că nu și-a creat un „personaj” în online, ci chiar așa este el și în viața de zi cu zi. Miles spune că are planuri mari și vrea să depășească granițele României. „Nu există limite pentru TJ Miles. Nu există nimic care mă poate ține înapoi”, a mai spus el. 

Pe la 16-17 ani am început să mi le formez (principiile de viață n.r). Dacă nu dai sută la sută și încerci să joci viața, vei fi furat și omorât, iar credibilitatea ta va fi aruncată pe geam, nimeni nu va face afaceri cu tine și vei arăta ca un prost, ca un clovn. Da, am citit cărți și cred în evoluție și educație de la o vârstă fragedă”, a explicat Miles.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net