INTERVIU Elena Chiriac aruncă bomba: "În «Fermă», eu și Augustin am avut o înțelegere favorabilă amândurora"

Ultima actualizare:

    Elena Chiriac și Augustin Viziru vor împărți premiul de 50.000 de eurofoto: PRO TV
Elena Chiriac și Augustin Viziru vor împărți premiul de 50.000 de eurofoto: PRO TV

Chiar dacă s-a terminat reality-showul "Ferma: orășeni versus săteni" amintirile au rămas. Am povestit cu Elena Chiriac (18 ani), cea mai mică concurentă din reality-show-ul de la Pro TV, despre cearta cu Gabriel Toader, despre prietenia cu Augustin Viziru, planurile pentru 2021 și familie am povestit cu tânăra într-un interviu exclusiv.

  • Click!: Cum te-ai descrie în câteva cuvinte? Te consideri o persoană corectă?

Elena Chiriac: Ambițioasă, loială, sinceră și puternică. Sunt o fată cât se poate de normală, nu-mi place să vorbesc fără să demonstrez prin fapte. Cred că publicul a văzut în «Fermă» tot ce trebuia văzut despre mine, demonstrat prin fapte. Tind să cred că sunt o persoană corectă și vreau să rămân mereu așa.

  • Cum a fost 2020 pentru tine?

De departe cel mai bun an. Am învățat atât de multe anul acesta și simt că evoluția mea a fost una uriașă. Am terminat colegiul de actorie, am intrat la facultate, am fost finalistă în «Fermă», iar astea sunt doar câteva dintre realizările mele din anul 2020. Sper să vă surprind în continuare plăcut și în anul 2021.

  • Cum ai descrie experiența «Ferma»" de la Pro TV?

Cum am spus și la finală: “Cea mai frumoasă experiență din viața mea”. Nu se compară cu nimic din ce am trăit până acum în cei 18 ani ai mei. Sunt recunoscătoare că am facut parte din acest proiect extraordinar.

  • Ce nu ți-a plăcut în «Fermă»? Cât ai slăbit?

Nu mi-a plăcut răutatea care a ieșit din oameni. Dar și din lucrurile care nu mi-au plăcut am învățat ceva. Fiind împăcată nu pot spune decât că tot ce s-a întâmplat acolo a fost o lecție de viață, pentru că fiecare faptă rea din partea celorlați către mine a contribuit la schimbarea mea în bine. Am slăbit aproximativ 5 kg, organismul meu a fost dat peste cap multe zile după întoarcerea acasă. A durat mult să trec peste șocul pe care corpul meu l-a trăit în Fermă.

Anisia Gafton, Alina Pușcău, Andreea Antonescu, Ana Maria Ababei și Elena Chiriac
Anisia Gafton, Alina Pușcău, Andreea Antonescu, Ana Maria Ababei și Elena Chiriac
  • Cu cine vei păstra legătura dintre foștii colegi și cu cine nu?

Oamenii pe care nu îi vreau în viața mea dupa «Fermă» sunt cei care mi-au făcut rau cu bună știință, ba chiar în momentele mele critice ei erau satisfăcuți. Cei cu care voi păstra o legătură sunt cei care m-au acceptat așa cum sunt și m-au susținut încă de la început până la final.

  • Au fost momente când ai fost jignită și ți s-a vorbit urât. Ai discutat cu Gabi Toader după episodul în care a căzut pe scări și te-a înjurat?

Am vorbit cu Gabi chiar de la finală, unde și-a cerut scuze față de mine foarte insistent, dar și față de tatăl meu. Am apreciat sinceritatea lui și buna intenție cu care a venit către mine. Au fost oameni în Ferma care și-au dorit să îmi facă rău, când Gabi a greșit doar cu cuvinte, nu cu fapte. Nu este în regulă ceea ce a spus și nu voi susține niciodată un astfel de comportament. L-am iertat, pentru mine ura nu este un sentiment care mă reprezintă.

  • Tatăl tău a fost ziarist sportiv, tu de ce nu ai îmbrățișat aceeași carieră?

În copilărie credeam că voi alege acest drum. Îmi place să mă exprim prin actorie, iubesc sportul și orice interacțiune cu oamenii. Am crescut cu multă libertate din partea părinților mei, iar asta m-a ajutat să descopăr la o vârstă fragedă ce vreau să fac în viață. În schimb, pasiunea mea pentru scris nu va muri niciodată. Încă de mică mă uitam cu mare admirație la tata, iar asta m-a inspirat să încep să scriu. Însă, îmi place ca ceea ce scriu să rămână doar pentru mine, fiind niște gânduri/trăiri mai personale. Încă nu cred că voi putea împărtăși cu publicul această parte din mine.

  • Te-ai gândit că nu vei câstiga premiul cel mare?

După cum am mai spus, eu și Augustin am avut o înțelegere favorabilă amândurora. Am facut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare. Da, nu sunt Fermierul Anului 2020, dar din această experiență am câștigat mult mai mult decât atât.

Frumoasa campioană la taekwondo a fost cea mai tanara concurentă din "Ferma"
Frumoasa campioană la taekwondo a fost cea mai tanara concurentă din "Ferma"
  • Ce planuri ai de Crăciun și Revelion?

Doar cuvântul Crăciun mă duce cu gândul la familie, instant. Voi petrece sărbătorile alături de cei dragi mie. Este o perioadă a anului care trebuie petrecută alături de familie și prieteni.

  • Ce îți dorești de Sărbători?

Aș vrea să vină Moșul la toți copiii, să nu rămână nimeni fără un cadou. Fac tot posibilul să mă implic în evenimente caritabile pentru a putea aduce spiritul Crăciunului în sufletele a cât mai mulți oameni. Pentru mine vreau sănătate și oameni frumoși în jurul meu. Dar anul acesta m-am concentrat mai mult să fac și Sărbatorile celor mai puțin privilegiați, frumoase.

  • Ce îți dorești pentru anul viitor?

Sănătate, fericire, prosperitate. Îmi doresc să fie un an mai sănătos. Sper la cât mai multe proiecte în 2021, cât mai mulți oameni de calitate în viața mea. Îmi doresc să încep să fac actorie și în România.

Augustin Viziru: "Banii îi împărțim"

Câștigătorul de la "Fermă", Augustin Viziru, a lăudat-o și el pe Elena Chiriac pentru performanța de care a dat dovadă în concurs și a declarat că va împărți banii câștigați (50.000 de euro) cu ea, în mod egal: ”În sezonul acesta singura persoană care nu m-a trădat și a fost alături de mine a fost Elena. (...) Noi amândoi am câștigat trofeul acesta. Când am ajuns în finală, amândoi am fost câștigători. Banii îi împărțim”, a declarat Viziru în emisiunea "La Măruță".

Citește și:

Cine este Elena Chiriac de la Ferma. Contre cu Andrei Stoica și complimente de la Paul Diaconescu

EXCLUSIV Augustin Viziru, primul interviu după ce a câștigat Ferma. Totul despre premiu, viața de tătic și botezul Mariei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net