VIDEO Acasă la moșia lui Cătălin Zmărăndescu. Ce meniu și-a făcut după foamea de la Survivor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor în ediția difuzată pe 22 martie. Au trecut 3 săptămâni de atunci, iar Faimosul și-a reluat, treptat, toate activitățile din România. Familia, soția, copiii, locurile de acasă l-au ajutat să se întremeze mai degrabă psihic decât fizic, căci a venit din Dominicană cu un deficit de 25 de kilograme. Dar iată că s-a pus pe îngrășat.

Cătălin Zmărăndescu se bucură de viața în natură. Foto: Instagram
Cătălin Zmărăndescu se bucură de viața în natură. Foto: Instagram

În 2019, Cătălin Zmărăndescu s-a mutat cu familia la Târgoviște, unde are o casă frumoasă și o gospodărie mare, cu aproape o sută de păsări și doi câini de pază. Acolo și-a găsit liniștea și tot acolo se reface după experiența dură de la Survivor. Tot lângă Târgoviște se află și academia lui de sport, inaugurată în 2021, unde copiii pot practica tot felul de sporturi de contact.

CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU, MÂNDRU DE MOȘIA DE LA TÂRGOVIȘTE

Fostul luptător K1 a publicat pe Instagram un filmuleț în care ne arată cum pregătește și curăță câteva păsări de curte, sub atenta supraveghere a soției sale, Luiza. A avut ceva pofte culinare și foarte bine că și le satisface, pentru că s-a întors piele și os din Dominicană.

"Ne-am băgat la tăiat păsări. Sarcificăm câțiva cocoși. Păi nu merităm și noi ceva bun? Avem poftă de niște cocoșei la ceaun, de o ciorbiță de cocoș. Viața la țară să știți că e frumoasă. Așa că noi, țăranii ăștia, că facem vouă în ciudă, orășenilor", a transmis Cătălin Zmărăndescu. 

Cătălin Zmărăndescu, de patru ori tătic

Sportivul are 4 copii, pe Matilda și pe Cătălin Junior, din relația cu Luiza, și pe Mihai și Alexandra, dintr-o căsnicie anterioară. Pe Luiza a luat-o de soție în 2014.

"De casă se ocupă în general Luiza, curtea este a mea, dar nu de puține ori mă bag la bucătărie și curățenie. Am cam 80 de păsări, dar în curând se va mări familia cu puișorii de la clocitoare și plus ce vor mai fi de la cloșcă. Avem și doi căței care au grijă de gospodărie. Bineînțeles că am și ajutor. Fetiței mele îi place să adune ouăle din cuibare și o las chiar dacă le mai și sparge", ne povestea, Cătălin Zmarandescu, în urmă cu ceva timp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net