Ireal, cum arată Cătălin Zmărăndescu tuns și fără barbă! A ajuns piele și os după 71 de zile de Survivor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cătălin Zmărăndescu a avut parte de un parcurs dificil în cadrul competiției Survivor, dezvăluind, după eliminarea sa, la „întâlnirea” cu cântarul de acasă, că a pierdut semnificativ în greutate. De curând, sportivul a renunțat și la barbă, iar cele mai recente imagini cu acesta îl arată complet schimbat!

Cât de transformat e Cătălin Zmărăndescu, după participarea la Survivor! Foto: Captură Video
Cât de transformat e Cătălin Zmărăndescu, după participarea la Survivor! Foto: Captură Video

Faptul că a slăbit considerabil se poate observa cu ușurință și cu ochiul liber, însă zona feței era „camuflată” până acum de barbă. După ce a renunțat la ea, transformarea luptătorului e și mai evidentă, acesta având parte și de o tunsoare. Iată-l pe Cătălin Zmărăndescu tuns la 0, fără barbă și cu -25 de kg!

Cum arată Cătălin Zmărăndescu tuns și fără barbă! Transformarea e și mai evidentă

Luptătorul a intrat în competiție cu 114 kilograme și a ieșit cu 89, dezvăluind și că majoritatea hainelor pe care le are i-au rămas extrem de largi. Zmărăndescu a ieșit în oraș cu soția, Luiza, la un restaurant, fiindu-i extrem de poftă de pizza, după atâtea săptămâni de orez simplu și cocos. Acesta a publicat în mediul online și o filmare în care a povestit că a visat la acest fel de mâncare încă de când se afla în Republica Dominicană. „Încet, încet revin la viața normală”, a punctat el.

În seara aceasta mă răsfăț cu pizza, fraților! O pizza la care am visat de două luni. (..) N-am mâncat de atâta timp. Renunț și la furculiță. Am înghițit-o exact ca un curcan, nemestecată. Vă dați seama ce poftă am de pizza?!”, a zis Cătălin Zmărăndescu în filmulețul publicat pe una dintre rețelele de socializare.

Urmăritorii săi au observat rapid că luptătorul e și mai schimbat acum, de când s-a bărbierit. „E și mai slab fără barbă”, „Arăți ca la 16 ani”, „Ce mult ai slăbit!”, „Ce ai slăbit! Pe sticlă parcă nu se observa așa de tare”, „Ai slăbit foarte mult Cătălin! Poftă bună, poți să te îngrași puțin.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Cătălin Zmărăndescu a părăsit de curând competiția Survivor, după ce a fost propus spre eliminare de către colegul său, Marian Drăgulescu. Se pare că luptătorul a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă, așadar a fost eliminat din concurs. Alături de el, au mai fost propuși atunci Mari Fica și TJ Miles.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la Survivor! A plâns ca un copil la mesajele familiei

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net